Grzegorz Łódź Napisano 28 Luty 2017 Share Napisano 28 Luty 2017 Wychodząc na przeciw oczekiwaniom i prośbom osobom przygotowującym się do egzaminu chciałem poinformować, że na stronie forum OSDS powstał specjalny dział poświęcony zagadnieniom egzaminacyjnym. Tak dla Waszej wygody, aby potrzebne wiadomości były mniej więcej w jednym miejscu . Logując się na stronę: http://forum.osds.org.pl/index.php?c=22 będziecie mogli pobierać sobie różne materiały szkoleniowe, które mogą się przydać do egzaminu a potem w pracy. Sukcesywnie tych materiałów będzie przybywać. Możecie także zamieszczać tam różne swoje zapytania i wątpliwości.Jakoś wspólnie będziemy je rozwiązywać (liczę na pomoc Was wszystkich a wiem,że jak do tej pory nie zawiodłem się ) Myślę,że ta inicjatywa w jakimś stopniu przyczyni się do pozytywnego zdania przez Was egzaminu, a potem do ułatwienia pracy już jako "diagnosta samochodowy". Liczę też ,że po zdaniu egzaminu będziecie też chętnie pomagać innym (tak jak ja ) [ Dodano: 23-11-2017, 19:18 ] może ktoś odświeżyć te posty, bo ten dział pomocny jest nieaktywny A o co chodzi? Jest aktywny tylko trzeba pisać. Widocznie małe zainteresowanie, bo wszyscy wszystko wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi