Baesler Napisano 8 Marzec 2017 Share Napisano 8 Marzec 2017 Pytam z czystej ciekawości. Nie raz widuję samochody przystrojone według wiejskiego gustu i zastanawiam się jak to to przechodzi przegląd, czy sprawdzając hamulce nie haczy o nic podłogą czy zderzakiem. Obniżone, z nienaturalnie niskimi zderzakami, z wystającymi poza błotnik kołami, z dziwnie naciągniętymi na felgi oponami itp. No chyba, że na przegląd przyjeżdża "przygotowany", a zaraz po przeglądzie wraca do swojego "stroju". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 8 Marzec 2017 Share Napisano 8 Marzec 2017 Nie raz widuję samochody przystrojone według wiejskiego gustu i zastanawiam się jak to to przechodzi przegląd, Te samochody nie przyjeżdżają na badanie techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baesler Napisano 8 Marzec 2017 Autor Share Napisano 8 Marzec 2017 Te samochody nie przyjeżdżają na badanie techniczne. No masz. Tego nie wziąłem pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 8 Marzec 2017 Share Napisano 8 Marzec 2017 Zależy. Najczęściej to drugie, albo korzystanie z usług stacji, o których tam wzmianka: http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?p=274264#274264 w tym jedna znana w okolicy poczta - 3 diagnostów straciło uprawnienia bo myśleli ,że są panami w tej miejscowości -ale nic sie nie zmieniło i wszyscy tam jeżdżą po pieczątkę Ostatnio miałem taki przypadek, że gościu zajmujący się wymianą szyb zawodowo, podjechał pod stację autem z oklejonymi szybami po boku. Spojrzał na mnie, ja na niego i w dwie godziny powrócił z szybami po legalu. Nie, nie. Folii nie pozdzierał. Po prostu miał w razie czego przepisowy zestaw. Jednak większość jelonków szuka jelonków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 8 Marzec 2017 Share Napisano 8 Marzec 2017 Po prostu miał w razie czego przepisowy zestaw. a może to ten sam, co miał drzwi bez klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi