Mecher Napisano 5 Sierpień 2017 Napisano 5 Sierpień 2017 Będąc na Jarmarku Dominikańskim, taką przyczepę zobaczyłem. Nawet ma koguta za szybą. Cytuj
blakop Napisano 5 Sierpień 2017 Napisano 5 Sierpień 2017 RODZAJ: przyczepa specjalna PODRODZAJ:specjalny sprzęt odpustowy PRZEZNACZENIE: dzwonnica ruchoma Cytuj
Mecher Napisano 5 Sierpień 2017 Autor Napisano 5 Sierpień 2017 A nie zapomniałeś o ... pojazd zabytkowy ? Cytuj
Mecher Napisano 5 Sierpień 2017 Autor Napisano 5 Sierpień 2017 Bo ma blachy zabytkowego. Jednak nie mogę wkleić zdjęcia, bo limit przekroczyłem. Cytuj
michal_k Napisano 5 Sierpień 2017 Napisano 5 Sierpień 2017 PODRODZAJ:specjalny sprzęt odpustowy Podrodzaju dla pojazdu specjalnego nie określa się Cytuj
blakop Napisano 5 Sierpień 2017 Napisano 5 Sierpień 2017 No tylko Ciebie tu brakowało... Specjalisto od zabytków Cytuj
Gość Napisano 2 Grudzień 2017 Napisano 2 Grudzień 2017 Ja się tylko zastanawiam jak przy takiej dzwonnicy wytrzymać... w sensie głośności... Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 2 Grudzień 2017 Napisano 2 Grudzień 2017 Ja się tylko zastanawiam i tylko,żeby Ci nie przyszło do głowy zrobić coś głupiego...(reg.forum) Tak zapobiegawczo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi