OLEK Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Jakie gatunki ryb zawitają na Waszych stołach Wigilijnych.? Ja jem ryby przez wszystkie trzy święta,karpia,amura,lina sandacza,jest też śledż i ryba marynowana. Cytuj
WOJT999 Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 z rybek to najlepsze sa pieroszki z grzybkami Cytuj
Psuj Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Nie lubię karpia, tuczony jest za tłusty Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Tomek D Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Śledzik. tuczony jest za tłusty To jest prawda wszystkie zwierzaki hodowlane jedzą takiecoś że aż strach Cytuj
wald Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Karp jest ok. dlatego jadam go z przyjemnościa ....raz w roku. Wtedy najbardziej smakuje . Kupuję zawsze u tego samego chodowcy,troche drożej niż w markecie ale warto Cytuj
wiesław Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 karp smażony , w galarecie , i zupa rybna to tradycyjnie Cytuj
berecik Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 No ale rybka lubi pływać ! To niech będzie białe wino półsłodkie Cytuj
jaka Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Ja dodam tylko-Kluski z makiem, i tzw (nawet nie wiem jak to się pisze )Kutia. Moja Mama jest z "Za Buga" i to robi. Pyszna sprawa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi