bartekacprzak Napisano 20 Listopad 2017 Napisano 20 Listopad 2017 Z WK przy wymianie dowodu wysłano klienta na ustalenie danych . To co wiem to : Marka : IMT , model : 683 ( nie mylić z PRONAR T683 ) Przyczepa ciężarowa rolnicza - jednoosiowa Producent - była Jugosławia rok produkcji 1981 Brak tabliczki znamionowej Może ktoś ma jakieś pewne dane lub fotografował tabliczkę znamionową z takiej przyczepy? Interesuje mnie : MW - ? DMC - ? Max nacisk na oś - ? Będę wdzięczny . W katalogu XXX ogólnopolskim i wszechobowjązującym w WK brak danych Cytuj
bartekacprzak Napisano 20 Listopad 2017 Autor Napisano 20 Listopad 2017 No właśnie . DR tak stary , że przy wymianie trzeba do Cepiku wprowadzić w WK a tu zong . Co wprowadzić ? U mnie całkiem nie rzadko się zdarza , że jak DR z lat 80, 90 to nawet do CEP nie wprowadzony Cytuj
kurant2000 Napisano 21 Listopad 2017 Napisano 21 Listopad 2017 Jak nie masz danych i nie masz tabliczki to chyba zostaje ci wysłać klienta do rzeczoznawcy , bo z tymi przyczepami rolniczymi będzie jazda , w cepie jak piszesz nie ma danych ,raczej będzie trudno ustalić dane. Pozdrawiam Cytuj
DARIO64 Napisano 21 Listopad 2017 Napisano 21 Listopad 2017 Marka -IMT Model- IMT 683 W starym katalogu COID jest jako przyczepa samochodowa ciężarowa specjalizowana .Ładowność 5000kg ,i nic więcej . Tak jak wyżej napisano ,wysłać klienta do rzeczoznawcy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi