Mecher Napisano 28 Listopad 2017 Napisano 28 Listopad 2017 ...Temat chyba został wyczerpany Skoro tak uważasz ... Tylko co by nie było, że cygan zawinił a kowala powiesili Cytuj
blakop Napisano 28 Listopad 2017 Napisano 28 Listopad 2017 Daniel - póki co na stronie historii nawet przerejestrowanie nie jest uwidocznione... Ale myślę, że nie o to tu akurat chodzi. Zwyczajnie - powrót do usługodawcy po sprzedawcy po godzinie dwóch czy nawet na drugi dzień zazwyczaj przebiega inaczej co do meritum, niż powrót z reklamacją po niemal roku - niezależnie chyba od omawianego kontekstu. I tylko o to mi chodziło Też uważam, że temat wyczerpany, bo raczej jako osoby trzecie znające sprawę tylko z relacji jednej ze stron niewiele sensownego i obiektywnego możemy tu dodać. A niuanse techniczne z kolei zostały roztrzęsione w innym temacie. Cytuj
Mozgi Napisano 28 Listopad 2017 Autor Napisano 28 Listopad 2017 Byłem dzisiaj jeszcze raz na tej stacji i był akurat diagnosta który robił mi przegląd. Był skłonny mi uwierzyć w moją wersje bo 10tys. to nie 100tys. i chciał wprowadzić korektę jednak system mu to uniemożliwił. A więc rozwiązanie o którym pisałem wcześniej będzie chyba najlepsze. Dziękuję bardzo wszystkim za chęć pomocy w temacie . Cytuj
Logen Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 A jak postąpić w przypadku gdy drogomierz nie działa. Jeżeli jest to analogowy to wpisuje normalnie to co wyświetla i dodaje usterkę że drogomierz ewidentnie nie działa, można dać usterkę drobną. A co w przypadku gdy jest to licznik elektryczny i nie wyświetla nic ? Można tam wpisać BRAK DANYCH i wklepać usterkę drobną ? Cytuj
Andrzej65 Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 7.11. Licznik przebiegu, jeżeli występuje, b) Wyraźnie nie działa. UD lub UI Cytuj
Logen Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 Usterka usterką, to pójdzie w adnotacje a co wpisać w stanie licznika ?? Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 "o ile dane są dostępne" Cytat z wzoru zaświadczenia. Ja zostawiłbym puste pole. Cytuj
Logen Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 "o ile dane są dostępne"Cytat z wzoru zaświadczenia. Ja zostawiłbym puste pole. Tego mi brakowało . Cytuj
Jacdiag Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 zdolności pewnych VW 299999 + 1 = 0 https://www.youtube.com/watch?v=e9cx6S8wYmg Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
mirek_handlarz Napisano 1 Grudzień 2017 Napisano 1 Grudzień 2017 "o ile dane są dostępne"Cytat z wzoru zaświadczenia. Ja zostawiłbym puste pole. Ja XXX-suje by nie zostawiać pól pustych - by kogoś diabeł nie kusił - można też kreskować --- Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi