docencik Napisano 8 Grudzień 2017 Share Napisano 8 Grudzień 2017 Jeszcze jutro idę na Stację jako słuchacz/obserwator a od poniedziałku sam działam, nie wiem czy jest się z czego cieszyć ale mam optymistyczne nastawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryczynski A Napisano 8 Grudzień 2017 Share Napisano 8 Grudzień 2017 To życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 8 Grudzień 2017 Share Napisano 8 Grudzień 2017 no to życzę multum samozaparcia, cierpliwości, wyrozumiałości do siebie i petentów, umiejętności przekucia nabytej wiedzy do praktyki, ogólnie wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drogba Napisano 9 Grudzień 2017 Share Napisano 9 Grudzień 2017 kiedyś musi być ten pierwszy raz , powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 9 Grudzień 2017 Share Napisano 9 Grudzień 2017 Jeszcze jutro idę na Stację jako słuchacz/obserwator a od poniedziałku sam działam, nie wiem czy jest się z czego cieszyć ale mam optymistyczne nastawienie To podstawa że optymistyczne i tak trzymać Wszystko przed Tobą Upadki i Wzloty Ale będzie dobrze z nas kiedyś każdy tak zaczynał i przeżyliśmy ty też przeżyjesz Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 9 Grudzień 2017 Share Napisano 9 Grudzień 2017 W Łodzi czy w którymś z ościennych powiatów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
docencik Napisano 9 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2017 W Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 9 Grudzień 2017 Share Napisano 9 Grudzień 2017 Powodzenia dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 9 Grudzień 2017 Share Napisano 9 Grudzień 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek1 Napisano 9 Grudzień 2017 Share Napisano 9 Grudzień 2017 będzie dobrze kolego powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 9 Grudzień 2017 Share Napisano 9 Grudzień 2017 Powodzenia w zawodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbitur Napisano 9 Grudzień 2017 Share Napisano 9 Grudzień 2017 Zdecydowanie to większa połowa sukcesu. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waga50 Napisano 11 Grudzień 2017 Share Napisano 11 Grudzień 2017 No i już poniedziałek. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
docencik Napisano 11 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2017 Siedzę i czekam na pierwszego dobrodzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekb Napisano 11 Grudzień 2017 Share Napisano 11 Grudzień 2017 Klient czy Petent ??? Oto jest pytanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 11 Grudzień 2017 Share Napisano 11 Grudzień 2017 powodzenia i wytrwałości w działaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 11 Grudzień 2017 Share Napisano 11 Grudzień 2017 W Łodzi. To widzę, że kolega na głęboką wodę rzucony. Łódź to teren gdzie statystycznie najwięcej uprawnień zabieraj diagnostom. Uważaj co robisz a przede wszystkim uważaj co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 11 Grudzień 2017 Share Napisano 11 Grudzień 2017 Tak jak Kolega Socjalista pisze!!! W Łodzi jest taka praworządność, że właściciele aut sami zgłaszają się na Policję zanim ośmielą się na SKP niesprawnym pojazdem podjechać. Jest to kraina idealna. Tam już jest praworządność na całego do tego stopnia, że gdyby Marks i Engels mieliby się kiedykolwiek i gdziekolwiek reinkarnować to TYLKO W ŁODZI - swoim RAJU!!! W tym mieście KAŻDY Diagnosta wykonuje badania prawidłowo. Żadna SKP nie działa wbrew przepisom. Nadzór funkcjonuje tak wzorowo, że jego uświęcone działania nawet trudno ubrać w przepisy. Nie występują żadne nieprawidłowości... W zasadzie jest tylko jedna jedyna wada... Nie wiemy do jakiego lekarza wysłać Jarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 12 Grudzień 2017 Share Napisano 12 Grudzień 2017 Powodzenia i twardego kręgosłupa życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik10 Napisano 12 Grudzień 2017 Share Napisano 12 Grudzień 2017 I jakie wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
docencik Napisano 14 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2017 Na razie zupełnie ok. Przeprowadziłem już kilka badań. Stacja jest mała i świeża więc ruch niewielki i bez ciśnienia można się wdrażać. I o to chodziło na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik10 Napisano 14 Grudzień 2017 Share Napisano 14 Grudzień 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi