IVVO Napisano 12 Grudzień 2017 Share Napisano 12 Grudzień 2017 Dzisiaj miałem taki przypadek - Starostwo zadzwoniło - bo próbowali znaleźć dane do pojazdu - myśleli że "widzimy "w naszym Cepie więcej niż oni - i tak przypadkiem w ich systemie wyskoczyły usterki z badania - wycieki i tam coś jeszcze - w naszych zassanych danych - echo - nic nie wskazywało na historię usterkowości - więc wygląda na to iż brak usterek U NAS nie oznacza ich brak w systemie CEP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paprock Napisano 12 Grudzień 2017 Share Napisano 12 Grudzień 2017 No cóż... Tak wygląda stabilizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaandee Napisano 12 Grudzień 2017 Share Napisano 12 Grudzień 2017 niedługo napad starosty na SKP, wpada ocenić czy wszystko hula ale niech lepiej zacznie od swoich urzędasów lepiej bo ludzie do tej pory nie mogą zarejestrować samochodu w WK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek8340 Napisano 12 Grudzień 2017 Share Napisano 12 Grudzień 2017 A ja dziś miałem przypadek odwrotny starostwo nie widziało usterek natomiast po zassaniu danych z cep na stacji usterki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi