scob Napisano 22 Grudzień 2017 Napisano 22 Grudzień 2017 Szanowne grono! Trąbiono, że po 13.11 będzie armageddon związany z badaniami wykonywanymi po terminie, ale obecnie nie mogę się doszukać niczego na ten temat. Zmieniło się coś? Mam, powiedzmy znajomego, co kupił autko z 'wbitym' przeglądem, więc Stacja nie przysłała mu SMSa.. Człowiek przejeździł miesiąc po terminie NBTP, po czym zajrzał do dowodu i osłupiał Jechać normalnie na badanie, czy szukać Okręgówki? czy jakiejś 'specjalnej', wyznaczonej, państwowej stacji? Cytuj
markes30 Napisano 22 Grudzień 2017 Napisano 22 Grudzień 2017 Nic się nie zmieniło. Niech jak najszybciej jedzie na najbliższą SKP. Tylko przed badaniem nich "ogarnie" samochód. Cytuj
biker100 Napisano 22 Grudzień 2017 Napisano 22 Grudzień 2017 Jechać normalnie na badanie, czy szukać Okręgówki? czy jakiejś 'specjalnej', wyznaczonej, państwowej stacji? w SKP żadnych sankcji nie będzie ale na drodze... OKRD różnie podchodzą do tego zagadnienia. Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 22 Grudzień 2017 Napisano 22 Grudzień 2017 pytanie do kiedy będzie można tak bez sankcji finansowych (droższe badanie) pojechać na SKP i zrobić OBT (bo nie chce mi się zimą jechać poczciwym C-330). Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 22 Grudzień 2017 Napisano 22 Grudzień 2017 a to niech stoi, zrobi się cieplej to się pojedzie, może w jakiejś przyczepie jeszcze się skończy OBT to nie będzie na darmo się gonić 30km w jedną stronę Cytuj
blakop Napisano 23 Grudzień 2017 Napisano 23 Grudzień 2017 pytanie do kiedy będzie można tak Odpowiedź jest banalnie prosta - do czasu wejścia nowych przepisów Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 24 Grudzień 2017 Napisano 24 Grudzień 2017 ech wszystkiego najlepszego.... Cytuj
danielg539 Napisano 29 Grudzień 2017 Napisano 29 Grudzień 2017 Uważacie, że zmiana nadzoru nad stacjami spowoduje wprowadzenie sankcji za nieterminowe wykonywanie OBT? Cytuj
markes30 Napisano 29 Grudzień 2017 Napisano 29 Grudzień 2017 Uważam, że jest to ściema by zająć czymś opinię publiczną a za nią przepchnąć najważniejsze zmiany. Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 29 Grudzień 2017 Napisano 29 Grudzień 2017 Uważam, że jest to ściema by zająć czymś opinię publiczną a za nią przepchnąć najważniejsze zmiany.dać mu wódki Cytuj
yatsek Napisano 29 Grudzień 2017 Napisano 29 Grudzień 2017 pytanie do kiedy będzie można tak bez sankcji finansowych (droższe badanie) pojechać na SKP i zrobić OBT (bo nie chce mi się zimą jechać poczciwym C-330). A być może to My do niego przyjedziemy w odwiedziny i na polu go zbadamy. Cos takiego o ciągnikach rolniczych w projekcie się przewijało. Ale musisz być rolnikiem z krwi i kości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi