Psuj Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=15055 Fajny zegarek. Od kogo pożyczyłes Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
biker100 Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Fajny zegarek. Od kogo pożyczyłes? zakładam, że od kierowcy Jaga Cytuj
DARIO64 Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Fajny zegarek. Od kogo pożyczyłes? Od ministra . Cytuj
Sebastian ZG Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Nie zawiedliście mnie. Wiedziałem, że spodoba wam się mój nowy zegarek. * robię jaguary to i zegarek jest na poziomie. * za traktory dostawałem zegarek... słoneczny Cytuj
darkdog Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 * robię jaguary to i zegarek jest na poziomie. a zeznanie podatkowe Seba złożyłeś za zegarek Cytuj
mirek.g Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 a zeznanie podatkowe Seba złożyłeś za zegarek Po co ,przecież dostał od rodziny,zbierali dwa lata. Cytuj
DMG1 Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Nie zawiedliście mnie. Wiedziałem, że spodoba wam się mój nowy zegarek.* robię jaguary to i zegarek jest na poziomie. * za traktory dostawałem zegarek... słoneczny Seba dałbyś ten słoneczny zegarek dla mnie, przydałby się nad stawami, bo moi od Jaguarów pojechali do konkurencji, a potem do szefa widzisz P... i mam stempel w dowodzie, a twojemu diagnoście szyby ciemne nie pasowały. [ Dodano: 14-06-2014, 19:07 ] Sorki to było chyba w BMW. Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 14 Czerwiec 2014 Napisano 14 Czerwiec 2014 Fajny zegarek za zegarek zegarek A VINu jak nie widać tak nie widać Cytuj
aboz Napisano 16 Czerwiec 2014 Napisano 16 Czerwiec 2014 A VINu jak nie widać tak nie widać Bo przecież to nie o VIN chodzi, a o zegarek. Cytuj
biker100 Napisano 16 Czerwiec 2014 Napisano 16 Czerwiec 2014 Bo przecież to nie o VIN chodzi, a o zegarek. panowie nie o VIN tu idzie, a o WIN (Watch Identification Number) Cytuj
grzegorz70 Napisano 17 Czerwiec 2014 Napisano 17 Czerwiec 2014 panowie nie o VIN tu idzie, a o WIN Za chwilę dojdziemy do tego, że chodzi o WIN-o, albo jeszcze lepiej o WINa, a wtedy to już na pewno wina Tuska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi