Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Staż diagnostów na SKP

Staż w zawodzie diagnosty  

94 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No wlaśnie - jaki macie staż w zawodzie ? Ankieta - powyżej !!

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Norbert Jezierski

7

• Psuj

3

• berecik

3

• jaka

3

Napisano

Troszke ciężkie pytanie ? Moze nie wszystkie dziewczyny czytają !Tak ogólnie to 18 lat !

Napisano

jesli policzyc te lata co w komunie i potem po dlugiej przerwie ,czyli teraz to u mnie naliczy sie 9 latek,

Napisano

Tylko podziwiać :D

Ja u kogoś wytrzymałem 4 lata, potem - dziś to błogosławię - odważyłem się pójść na własne ...

I 10 lat mija w tym roku ... Echhhhhh, jak ten czas leci ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

być może post który piszę już jest (była chyba mała awaria)

no no jestem pełen podziwu ja mam trzy latka .ANDMAT chyba zostaniesz moim idolem

[ Dodano: 19-06-2005, 09:54 ]

BERECIK,WIESŁAW dla was też wyrazy wielkiego uznania.

Napisano

Kto jeszcze tego nie zrobił- niech głosuje w ankiecie (górna część ekranu) ...

• 2 weeks later...
Napisano

Ja pracuje roczek i też powoli wiem że niewiele wien.

Pozdrawiam kolegów z dużo większym doświadczeniem.

Michał POZNAŃ

Napisano

Osiem lat i jezeli sie trafi inna dobrze platna praca to koncze dzialalnosc. pozdrowienia. :)

• 3 weeks later...
Napisano

Witam! Ja pracuje 2 lata ale jak znajdę lepiej płatną zrywam się nie będe nadstawiał tyłka za 1000zł.

Napisano

Pracuję na SKP prawie 20-ścia lat, ostatnio na 1 i 1/2 etatu plus nadzór nad stacją naszej firmy oddalonej

o 80 km. Tak mi dobrze, że dobrze mi tak. Nie proszę właściciela firmy o podwyżkę bo i tak nie mam kiedy wydawać tego co mam.Rodzina poustawiała w domu zdjęcia, żeby pamiętać jak wyglądam.

Napisano

Siedzę w fachu od 1975 ,ilu to ministrów od psucia przepisów przeżyłem? ;)

Napisano

Przepraszam bardzo, od psucia to ja jestem a nie jakiś minister :D:D:D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Pracuje na stacji MON od 6 lat, nie prowadzimy działalności,jedynie pojazdy służb mundurowych. Wiele problemów które występują na stacjach cywilnych są mi nie

znane ale wiele wiąze się z wiekiem pojazdów . Nie ma kasy - nie problemów.

A pensja nie jest najgorsza- to nie trzeba przeginać

Napisano

przez 2 lata jako pomocnik na OSKP a 14.07(jeszcze pamietam) minęło dopiero 3 lata

• 2 weeks later...
Napisano

[ Dodano: 19-08-2005, 18:36 ]

jesteś niesamowity gratulację (nie słodzę)

miłej pracy wiesław

Napisano

No - ja jestem diagnosta od 1-go sierpnia ... :-)

Od przybytku głowa nie boli - prawda ? :mrgreen:

Napisano

Jak dobrze policzyłem to będzie już szesnasty rok.Kawał czasu.