Qnick Napisano 1 Marzec 2018 Napisano 1 Marzec 2018 Czy w programie istnieje możliwość zwiększenia zakresu wyświetlania rozliczeń bo wyświetla za 2 ostatnie miesiące a potrzebowałbym sprawdzić i odnotować przelewy za dłuższy okres. Jest to gdzieś w ustawieniach ? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 1 Marzec 2018 Napisano 1 Marzec 2018 Jak sądzę - chodzi Ci o to: Administracja / Stałe systemowe / STACJA / Dokumenty płatności i magazynowe / Obsługa rozliczeń dokumentów przelewowych ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Qnick Napisano 1 Marzec 2018 Autor Napisano 1 Marzec 2018 Może i tak ale ja jako zwykły użytkownik nie mam do tego uprawnień. Muszę zahaczyć administratora o to. Dzięki za podpowiedź. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 1 Marzec 2018 Napisano 1 Marzec 2018 Zadzwoń jutro z rana, pomożemy w minutę Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Qnick Napisano 1 Marzec 2018 Autor Napisano 1 Marzec 2018 To się odezwę ale po południu bo mam 2 zmianę . Pozdrawiam. Cytuj
grzegorz70 Napisano 2 Marzec 2018 Napisano 2 Marzec 2018 Muszę zahaczyć administratora Tego właśnie nie rozumiem, skoro Ty nie masz do tego uprawnień, tylko administrator, to dlaczego nie on szuka odpowiedzi? Wszystko musisz podać na tacy? Cytuj
aboz Napisano 2 Marzec 2018 Napisano 2 Marzec 2018 grzegorz70, czasem lepiej coś samemu wykonać i uprościć sobie życie, niż się prosić i czekać nie wiadomo ile. Dlatego sprawy związane z obsługą bieżącą programu na dwóch SKP robię sam. Dzięki temu oszczędzam czas i nerwy. Cytuj
Qnick Napisano 2 Marzec 2018 Autor Napisano 2 Marzec 2018 koro Ty nie masz do tego uprawnień, tylko administrator, to dlaczego nie on szuka odpowiedzi? Bo ja lubie wiedzieć o co kaman a on ma to w ..... A ja mu nie powiem niech se szuka a ja sobie to załatwię bez niego Cytuj
grzegorz70 Napisano 5 Marzec 2018 Napisano 5 Marzec 2018 Zgadzam się z wami, dlatego uważam że powinniście mieć uprawnienia administratora. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi