Jacek.rzeszow Napisano 11 Kwiecień 2018 Napisano 11 Kwiecień 2018 Witam Warszawa macie jakieś info z egzaminu ? [ Dodano: 12-04-2018, 07:50 ] Witam mam pytanie czy jak mamy badanie powypadkowe w którym zostały uszkodzone nośne konstrukcje. To liczymy jak okresowe + powypadkowe ?a terminu badania nie przedłużamy ? Cytuj
Konrad95 Napisano 12 Kwiecień 2018 Napisano 12 Kwiecień 2018 tj. badanie dodatkowe powypadkowe, nie przedłużamy przynajmniej tak mi sie wydaje. Dzis egz w krk sama opisowka mi została. Cytuj
nhl4 Napisano 12 Kwiecień 2018 Napisano 12 Kwiecień 2018 Badanie pokolizyjne z reguły wykonujemy na podstawie pokwitowania policji po zatrzymaniu dowodu rejestracyjnego (choć maże się trafić takie badanie na wniosek właściciela) i po takim badaniu wustawiamy zaświadczenie z badania dodatkowego, które nie przedłuża badania okresowego. Natomiast jeżeli od zatrzymania dowodu rejestracyjnego przez organ kontroli np. podczas naprawy w warsztacie i dłuższym postoju upłyną termin badania okresowego to wykonujemy badanie okresowe + dodatkowe pokolizyjne. Cytuj
michal_k Napisano 12 Kwiecień 2018 Napisano 12 Kwiecień 2018 to wykonujemy badanie okresowe + dodatkowe pokolizyjne Tylko jeśli sobie klient życzy. liczymy jak okresowe + powypadkowe ? Na jakiej podstawie? Cytuj
Konrad95 Napisano 12 Kwiecień 2018 Napisano 12 Kwiecień 2018 Jeśli ktos czyta to i zdał dzis tj.12 kwietnia egz w krk to prosze kontakt priv. Cytuj
Grzegorzv Napisano 14 Kwiecień 2018 Napisano 14 Kwiecień 2018 Jeśli ktos czyta to i zdał dzis tj.12 kwietnia egz w krk to prosze kontakt priv. Adr mi zostały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi