DURP Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 Chyba wszyscy wiemy, że gaśnica powinna być umieszczona w miejscu łatwo dostępnym, jednak wczoraj i dziś miałem dwóch klientów którzy twierdzili, że zmieniają się przepisy odnośnie gaśnicy i teraz będzie ona musiała być umieszczona pod fotelem a nie np. w bagażniku, a zostali poinformowani o tym przez policjanta podczas kontroli drogowej. I szczerze zgłupiałem bo nic nie wiem na ten temat, czy coś mnie ominęło jak byłem na urlopie? Cytuj
mirek_handlarz Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 Nie wiem o co biega - ale czysto akademicko - bagażnik wcale nie bywa łatwo dostępnym miejscem, tak z praktyki wynika. Cytuj
danielg539 Napisano 27 Kwiecień 2018 Napisano 27 Kwiecień 2018 Mnie wczoraj gość pytał od kiedy będą obowiązkowe apteczki, bo w radiu mówili, że wszystkie samochody będą musiały posiadać apteczkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi