DevM Napisano 30 Kwiecień 2018 Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Test wiadomosc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwiecień 2018 Share Napisano 30 Kwiecień 2018 Test z androida, po utworzeniu konta w calosci z aplikacji "tapatalk"Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7tester7 Napisano 30 Kwiecień 2018 Share Napisano 30 Kwiecień 2018 TestWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevM Napisano 30 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2018 4 godziny temu, DevM napisał: 2 test z aplikacji telefonu „Tapatalk”. Forum odszukane w katalogu aplikacji, pod nazwa „Forum.Norcom.pl” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk poniżej fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 2 Maj 2018 Share Napisano 2 Maj 2018 I takie rzeczy cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevM Napisano 17 Maj 2018 Autor Share Napisano 17 Maj 2018 Test 17.05Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FelekBezSzelek Napisano 23 Maj 2018 Share Napisano 23 Maj 2018 🖊️ test Twój post jest niezgodny z zasadami - popraw, co masz do poprawienia - inaczej dostajesz ostrzeżenie ! izm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevM Napisano 25 Maj 2018 Autor Share Napisano 25 Maj 2018 (edytowane) Test nowej sygnaturki zgodnej z https://www.spidersweb.pl/2012/05/podpis-wyslano-z-mojego-telefonu-jako-przejaw-wspolczesnego-savoir-vivre.html Wysłane z telefonu za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Maj 2018 przez DevM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 8 Październik 2020 Share Napisano 8 Październik 2020 Próba Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 6 Sierpień 2021 Share Napisano 6 Sierpień 2021 Po aktualizacji forum Tapatalk nie wyświetla zawartości. Czy "nowe" forum jest zoptymalizowane do Tapatalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevM Napisano 6 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2021 Proszę sprawdzić teraz, moduł tapatalk został zaktualizowanyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misia123 Napisano 6 Sierpień 2021 Share Napisano 6 Sierpień 2021 TestWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 2 Grudzień 2021 Share Napisano 2 Grudzień 2021 (edytowane) Ja skorzystałem ... wysyłając zgłoszenie do adminów "za reklamę". Jeśli pomogłem ci z tym portalem/reklamą, nie musisz dziękować No i autor nie zdążył podziękować, @IVVO był za szybki Edytowane 2 Grudzień 2021 przez IVVO Dzięki za czujność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrc69 Napisano 6 Czerwiec 2022 Share Napisano 6 Czerwiec 2022 Test.Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevM Napisano 23 Luty Autor Share Napisano 23 Luty TestWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 19 Wrzesień Share Napisano 19 Wrzesień test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi