Norbert Jezierski Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Jakie są wyniki - każdy wie. Na wszelki wypadek - podsumowując - przypominam: 1. abc 2. Darek 3. fiedorowicz 4. Bogusław Maćkowski 5. markes30 6. pablo 7. Piotr Barczuk Oficjalna punktacja znajduje się też tutaj: http://www.norcom.com.pl/konkurs.php Nagrody - tutaj: http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=1315 Nagrody - do wszystkich uczestników - wysłaliśmy dziś firmą kurierską UPS na adresy podane przez zwycięzców. Powinny już jutro być u Was )) Jako wiadomości PW postaram się za czas jakiś przesłać Wam numery listów przewozowych - w internecie, na stronach UPS'a będzie można prześledzić marszrutę przesyłek )) Dziękuję wszystkim za uczestnictwo - czynne lub bierne - i zapraszam do dalszych dyskusji !! Podziękowania składam również na ręce tych, bez których tego konkursu nie dałbym rady zorganizować - sędziów oceniających posty użytkowników forum. Symboliczne piwo - a może i 2 lub 3 lub 4 ... macie na imprezie integracyjnej zapewnione !! Dziękuję, Panowie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Moje gratulacje dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Gratualacje dla zwycięzców i wszystkich aktywnych użytkowników! Dzięki wam to forum żyje i sprawia, że nasza codzienna praca staje się łatwiejsza. Bo do kogo zwrócić się o pomoc i radę jak nie do was? A jurorom gratukujemy żywca....może 2 lub 3 lub 4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 Informacje na PW poszły, aż sam się podziwiam, że coś zrobiłem na czas Jeszcze raz - dzięki wszystkim - Panowie !!! Ps. Może być i Żywiec )) Choć ostatnio coś bardziej mi Lech Pils wchodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Pragnąłbym podziękować Szanownej Komisji za docenienie wysiłków wszystkich uczestników. Drogiemu adminowi za zorganizowanie tego konkursu i forum diagnostów Norcomku bez którego nie moglibyśmy wymieniać tak cennych uwag i wziąść udział w tym zacnym konkursie. Wspomnę tu o prezydencie, dzięki któremu wolno nam mówić co myślimy i żyjemy w kraju gdzie diagnostom i urzędnikom wolno wypowiadać się publicznie. Dziękuje mojej mamie za to że tak mnie wychowała i zmobilizowała do nabywania wiedzy fachowej. Dziękuje mojemu kierownikowi, że wytrzymuje ze mną przez tyle lat i wyszkolił mnie w fachowej wiedzy technicznej z zakresu wykonywania badań technicznych. Dziękuje również wszystkim tym, którzy przyczynili się do faktu zatrudnienia mnie w UM dzięki czemu mogłem nabyć istotną wiedzę jeszcze dokładniej i dzięki temu móc dzielić się nią z wszystkimi forumowiczami. Nie omieszkam również wspomnieć o tych, którzy w swych wypowiedziach, w których czasami mnie onieśmielają tak doceniają me zaangażowanie. W końcu dziękuję mej żonie i dzieciom za zrozumienie jakim obdażyli mój nałóg nocnego czuwania na forum. Dziękuję firmie UPS za to, iż dostarczy i wręczy w imieniu Szanownej Komisji te wyróżnienia. Już dzisiaj nie mogę się doczekać udziału w kolejnym konkursie. W ostatnim etapie musiałem tuż przed metą odpuścić bo ważyły się losy planu kontroli a tu groziło przekazanie mej premii na szczytniejsze cele, czytaj innemu pracownikowi. Gratuluje całej siódemce za zajęcie tych miejsc i czuję się zaszczycony stawać na podium z takim gremium. A mówiąc w jednym zdaniu cieszę się z przyznanego mi czwartego miejsca i nagrody, która do mnie wędruje. Na pewno mądrze ją wykorzystam. HIP HIP NIECH ŻYJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Ja swoją mowę wygłosiłem już na czacie, a że była spontaniczna to już jej nie powtórzę Składam WSZYSTKIM gratulacje i podziękowania za miły konkurs oraz "walkę" do ostaniej chwili. Jeśli udało się mi oraz kolegom komuś pomóc - to to jest nalepsza nagroda za czas spędzony w gronie DIAGNOSTÓW I INNYCH uczestników forum. Pozdrawiam WAS i Miłych Świąt Życzę - może prezenty dotrą na czas Ukłony w strone oraganizatora oraz komisji "śledczej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Wszystkim którzy wzięli udział w konkursie serdeczne podziękowanie a dla zwycięsców gratulacje i dużo energii na dalsze rozgrywki na forum.Według mnie to fajna zabawa oraz dużo wiedzy merytorycznej z niej płynacej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wald Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 Gratulacje dla zwyciezców , oraz świateczne wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek :-) Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Wszystkim którzy wzięli udział w konkursie serdeczne podziękowanie a dla zwycięsców gratulacje i dużo energii na dalsze rozgrywki na forum.Według mnie to fajna zabawa oraz dużo wiedzy merytorycznej z niej płynacej. I mozna dać z siebie 350%normy . Fakt fana sprawa taki konkurs ale też wiele czasu zajmuje i bardzo dużo ciekawych rzeczy można sobie poczytać i dowiedzieć się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Panowie ja powiem krótko: Dla mnie to zaszcyt znaleźć cię w tak znamienitym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Moje gratulacje dla zwyciężców. Wszystkiego naj... naj.. w Nowym .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi