Norbert Jezierski Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Jakie są wyniki - każdy wie. Na wszelki wypadek - podsumowując - przypominam: 1. abc 2. Darek 3. fiedorowicz 4. Bogusław Maćkowski 5. markes30 6. pablo 7. Piotr Barczuk Oficjalna punktacja znajduje się też tutaj: http://www.norcom.com.pl/konkurs.php Nagrody - tutaj: http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=1315 Nagrody - do wszystkich uczestników - wysłaliśmy dziś firmą kurierską UPS na adresy podane przez zwycięzców. Powinny już jutro być u Was )) Jako wiadomości PW postaram się za czas jakiś przesłać Wam numery listów przewozowych - w internecie, na stronach UPS'a będzie można prześledzić marszrutę przesyłek )) Dziękuję wszystkim za uczestnictwo - czynne lub bierne - i zapraszam do dalszych dyskusji !! Podziękowania składam również na ręce tych, bez których tego konkursu nie dałbym rady zorganizować - sędziów oceniających posty użytkowników forum. Symboliczne piwo - a może i 2 lub 3 lub 4 ... macie na imprezie integracyjnej zapewnione !! Dziękuję, Panowie !! Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
08/15 Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Gratualacje dla zwycięzców i wszystkich aktywnych użytkowników! Dzięki wam to forum żyje i sprawia, że nasza codzienna praca staje się łatwiejsza. Bo do kogo zwrócić się o pomoc i radę jak nie do was? A jurorom gratukujemy żywca....może 2 lub 3 lub 4... Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Napisano 22 Grudzień 2005 Informacje na PW poszły, aż sam się podziwiam, że coś zrobiłem na czas Jeszcze raz - dzięki wszystkim - Panowie !!! Ps. Może być i Żywiec )) Choć ostatnio coś bardziej mi Lech Pils wchodzi ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Bogusław Maćkowski Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Pragnąłbym podziękować Szanownej Komisji za docenienie wysiłków wszystkich uczestników. Drogiemu adminowi za zorganizowanie tego konkursu i forum diagnostów Norcomku bez którego nie moglibyśmy wymieniać tak cennych uwag i wziąść udział w tym zacnym konkursie. Wspomnę tu o prezydencie, dzięki któremu wolno nam mówić co myślimy i żyjemy w kraju gdzie diagnostom i urzędnikom wolno wypowiadać się publicznie. Dziękuje mojej mamie za to że tak mnie wychowała i zmobilizowała do nabywania wiedzy fachowej. Dziękuje mojemu kierownikowi, że wytrzymuje ze mną przez tyle lat i wyszkolił mnie w fachowej wiedzy technicznej z zakresu wykonywania badań technicznych. Dziękuje również wszystkim tym, którzy przyczynili się do faktu zatrudnienia mnie w UM dzięki czemu mogłem nabyć istotną wiedzę jeszcze dokładniej i dzięki temu móc dzielić się nią z wszystkimi forumowiczami. Nie omieszkam również wspomnieć o tych, którzy w swych wypowiedziach, w których czasami mnie onieśmielają tak doceniają me zaangażowanie. W końcu dziękuję mej żonie i dzieciom za zrozumienie jakim obdażyli mój nałóg nocnego czuwania na forum. Dziękuję firmie UPS za to, iż dostarczy i wręczy w imieniu Szanownej Komisji te wyróżnienia. Już dzisiaj nie mogę się doczekać udziału w kolejnym konkursie. W ostatnim etapie musiałem tuż przed metą odpuścić bo ważyły się losy planu kontroli a tu groziło przekazanie mej premii na szczytniejsze cele, czytaj innemu pracownikowi. Gratuluje całej siódemce za zajęcie tych miejsc i czuję się zaszczycony stawać na podium z takim gremium. A mówiąc w jednym zdaniu cieszę się z przyznanego mi czwartego miejsca i nagrody, która do mnie wędruje. Na pewno mądrze ją wykorzystam. HIP HIP NIECH ŻYJĄ Cytuj Pozdrawiam, Bogusław Maćkowski Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp. [scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]
abc Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Ja swoją mowę wygłosiłem już na czacie, a że była spontaniczna to już jej nie powtórzę Składam WSZYSTKIM gratulacje i podziękowania za miły konkurs oraz "walkę" do ostaniej chwili. Jeśli udało się mi oraz kolegom komuś pomóc - to to jest nalepsza nagroda za czas spędzony w gronie DIAGNOSTÓW I INNYCH uczestników forum. Pozdrawiam WAS i Miłych Świąt Życzę - może prezenty dotrą na czas Ukłony w strone oraganizatora oraz komisji "śledczej" Cytuj
berecik Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Wszystkim którzy wzięli udział w konkursie serdeczne podziękowanie a dla zwycięsców gratulacje i dużo energii na dalsze rozgrywki na forum.Według mnie to fajna zabawa oraz dużo wiedzy merytorycznej z niej płynacej. Cytuj
wald Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 Gratulacje dla zwyciezców , oraz świateczne wszystkiego najlepszego. Cytuj
Darek :-) Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Wszystkim którzy wzięli udział w konkursie serdeczne podziękowanie a dla zwycięsców gratulacje i dużo energii na dalsze rozgrywki na forum.Według mnie to fajna zabawa oraz dużo wiedzy merytorycznej z niej płynacej. I mozna dać z siebie 350%normy . Fakt fana sprawa taki konkurs ale też wiele czasu zajmuje i bardzo dużo ciekawych rzeczy można sobie poczytać i dowiedzieć się. Cytuj
markes30 Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Panowie ja powiem krótko: Dla mnie to zaszcyt znaleźć cię w tak znamienitym gronie Cytuj
Gość Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Moje gratulacje dla zwyciężców. Wszystkiego naj... naj.. w Nowym .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi