Administrator Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Czy ktoś mógłby podać gdzie można i jaki program z danymi technicznymi pojazdów(osobowe jak i ciężarowe)!!!!!!!! 17-09-2004 09:22 ziBi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 ITS rozprowadza katalog pojazdów, ale jest b. biedny zawiera tylko masy, poj. silnika, nac. na oś i ładowność i liczba miejsc. 17-09-2004 10:30 Maciek Michalewicz SKP AKUNUMA Barlinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 Mam jeszcze katalog z umiej scowieniem numerów vin i silnika i katalog danych regulacyjnych i naprawczych ( biorę z niego głównie moc silnika, obroty i pojemność) ale niestety pirackie, eeeee... przepraszam pożyczone ) 17-09-2004 10:33 Maciek Michalewicz SKP AKUNUMA Barlinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 Aha no i mam Workshop-a (program warsztatowy) też pożyczony. Czy ja powiedziałem słowo "pirackie" ? coś mi się ubzdurało, chyba muszę iść na urlop, jestem przepracowany. 17-09-2004 10:37 Maciek Michalewicz SKP AKUNUMA Barlinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 Jak inni mają jakieś katalogi to możemy się powymieniać, przepraszam popożyczać sobie nawzajem )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17-09-2004 10:39 Maciek Michalewicz SKP AKUNUMA Barlinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 W fazie końcowych testów mamy w chwili obecnej nowy moduł danych technicznych - będzie to katalog danych użytych do wypisania dokumentu identyfikacyjnego pojazdu. Wymiana danych będzie odbywała się poprzez naszą firmę i przebiegała wg zasady - Ty udostępniasz swoje dane, Tobie udostępniają je inne SKP. Wkrótce (na dniach) otrzymacie Państwo nową wersję programu z w/w modułem - dla tych, którzy wykupili dostęp do obecnego katalogu będzie on oferowany w ramach ogólnej odpłatności za użytkownia programu. UWAGA !!! Dane przekazywane przez nas nie będą zawierały danych umożliwiających zidentyfikowanie pojazdu (ostatnie 4 cyfry numeru VIN będą zastąpione znakami XXXX) czy SKP dokonującej przeglądu. Liczymy, że w naszych bazach znajdzie się docelowo ok. 300.000 - 400.000 dokumentów identyfikacyjnych (obecnie mamy 50.000). Będš i auta osobowe, i ciężarowe, i dostawcze, i cišgniki rolnicze, i motocykle i ... Trzeba będzie jeszcze taką bazę obrobić, poprawić błędne wpisy - ale cóż - mamy nadzieję, że będziecie Państwo usatysfakcjonowani . Tak przy okazji - będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi dot. nowej wersji systemu STACJA 2000. 17-09-2004 18:10 Norbert Jezierski [NORCOM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 Kto mi powie dlaczego pojazd z tego samego roku z takim samym silnikiem i wyposazeniem w dokumentach niemieckich jak i na tabliczce znamionowej ma różne wagi moc silnika ITP. 19-10-2004 20:45 bereta@0net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi