pietrecki Napisano 19 Maj 2018 Napisano 19 Maj 2018 Jak w temacie, Witam Szanowne Grono, przyszedł czas się zalogować w końcu, jestem młodym przedsiębiorcą, od 5ciu lat prowadzącym podstawową SKP we Wałbrzychu, od jakichś 2 lat również diagnostą (duży udział w zdaniu egzaminu miało oczywiście to forum, praktyka zdana za pierwszym;), z mechaniką związany od dziecka, ojciec od zawsze diagnosta. Hobby to offroad w ekstremalnym wydaniu i wszelkie przeróbki i modyfikacje z tym związane, wiem, temat ciężki w naszym fachu, ale myślę że ciekawy i chyba wart jakiejś dyskusji, pozdrawiam:) Cytuj
Paprock Napisano 19 Maj 2018 Napisano 19 Maj 2018 Siema! Cześć! Extrema Off Road podobnie jak Rally Extrema to zagadnienia pomijane, unikane, opuszczane w badaniach technicznych pojazdów. Ba, nieistniejące nawet! No, ale zawsze można pogadać o hobbystycznych tematach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi