hubhenkub Napisano 5 Czerwiec 2018 Napisano 5 Czerwiec 2018 Witam, Jestem studentem Politechniki Poznańskiej, IV roku, kierunek Transport. Piszę pracę inżynierską na temat badań przeprowadzanych na Stacjach Kontroli Pojazdów. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety, z zakresu najczęstszych usterek, które skutkowały negatywnym wynikiem badania. Uprzejmie proszę o wpisywanie liczby wykrytych usterek w dalszej części ankiety Z góry dziękuję za pomoc. Poniżej link do ankiety.Ankieta Cytuj
kurant2000 Napisano 5 Czerwiec 2018 Napisano 5 Czerwiec 2018 "5. Nieprawidłowe działanie bądź ustawienie świateł tylnych" świateł tylnych sie nie ustawia Cytuj
yatsek Napisano 6 Czerwiec 2018 Napisano 6 Czerwiec 2018 Nie wiem jaki przedział czasowy jest brany pod uwagę. Tak na prawdę to ilość usterek pod każdym pytaniem trochę mi nie pasuje. Cytuj
hubhenkub Napisano 6 Czerwiec 2018 Autor Napisano 6 Czerwiec 2018 Przedział czasowy od 2016 do teraz Cytuj
Tomasz56 Napisano 6 Czerwiec 2018 Napisano 6 Czerwiec 2018 Do zainteresowanej osoby testem.Wkradł się błąd ilość badań miesięcznie powinno być około-220 Cytuj
adam1501 Napisano 6 Czerwiec 2018 Napisano 6 Czerwiec 2018 8 godzin temu, hubhenkub napisał: Przedział czasowy od 2016 do teraz To niestety moją masz miesięczną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi