aboz Napisano 26 Czerwiec 2018 Napisano 26 Czerwiec 2018 Potrzebuję lokalizację numeru VIN przyczepy tandemowej Koegel ZFHB18 z 1999 roku. TZ na przedniej ścianie ramy, po prawej stronie. Cytuj
IVVO Napisano 26 Czerwiec 2018 Napisano 26 Czerwiec 2018 (edytowane) Zobacz przy uchu zaczepu po prawej - pionowy wybity Edytowane 26 Czerwiec 2018 przez IVVO 1 Cytuj
aboz Napisano 26 Czerwiec 2018 Autor Napisano 26 Czerwiec 2018 Klient pojechał szukać, bo przy okazji wyszły hamulce i zawieszenie. Jak wróci to będę patrzył. Cytuj
Paprock Napisano 26 Czerwiec 2018 Napisano 26 Czerwiec 2018 - że jak? - że podczas identyfikacji wyszły hamulce i zawieszenie? - że za nieodszukaną cechę, hamulce, zawiechę wyłapał negata i przerwano badanie, a gdzie reszta czynności kontrolnych? Cytuj
cezary Napisano 26 Czerwiec 2018 Napisano 26 Czerwiec 2018 a może 0.1.a), potem reszta i się nazbierało, przecież nie napisał, że nie przeprowadził badania w całości. Cytuj
aboz Napisano 26 Czerwiec 2018 Autor Napisano 26 Czerwiec 2018 Mój nieopierzony przyjacielu, nie muszę pisać, że wykonałem wszystkie czynności kontrolne wymagane prawem. Tak, klient zaliczy N za wszystkie te elementy BT, które wymieniłem, z niemożnością odnalezieniu VIN-u włącznie. Badania nie przerwałem, bo brak podstawy do takiego działania. Mało tego, badałem cały zestaw i zeszło się mnie trochę. I cały, caluśki zestaw wyjechał ode mnie dokładnie sprawdzony, z dwoma N-kami. Czy już pojaśniłem jaśnie Panu? 1 Cytuj
Paprock Napisano 26 Czerwiec 2018 Napisano 26 Czerwiec 2018 14 minut temu, cezary napisał: a może 0.1.a), potem reszta i się nazbierało, przecież nie napisał, że nie przeprowadził badania w całości. - dlatego pozwoliłem sobie dopytać i wyjaśnienie otrzymałem! Trybię podobnie jak odpala Kraz na mrozie i lubię jasne sytuacje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi