Gosia Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 - nowa opcja (komfort pracy) - uruchomienie usługi zdalnego dostępu / zdalnego serwisu na wszystkich komputerach z zainstalowanym systemem STACJA 2000 (UWAGA !!! opcja PŁATNA !!!) - modyfikacja (dokument płatności - FV do paragonu) - wydłużenie możliwości wystawienia FV do 90 dni od momentu wystawienia paragonu
Gosia Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 Najnowsza wersja systemu STACJA 2000 została przed świętami wysłana do wszystkich Stacji Kontroli Pojazdów. Jeżeli ktoś jej jeszcze nie otrzymał - prosimy o PILNY kontakt z nami. Uwaga: W tej samej przesyłce znajdował się nasz kalendarz firmowy - jeśli on dotarł, dotarła i nowa wersja.
Psuj Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 kalendarz firmowy A na kalendarzu autko szefunia... "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
08/15 Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 A na kalendarzu autko szefunia... Heh. Faktycznie. Abstrakcja na ulubiony temat
Norbert Jezierski Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 To tylko troszkę był mój pomysł ... Ale spodobało mi się wykonanie - więc już tak zostało A co - macie coś do Skody ? Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Psuj Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 macie coś do Skody Nie no skąd!!! W końcu to "prawie jak volkswagen" ... "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Piotr Barczuk Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 "prawie jak volkswagen" "Prawie jak... Żywiec"
Norbert Jezierski Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 A fanem jakiego to piwa nasz Pan Piotr jest - tak z ciekawości pytam ? Ps. Tak między Bogiem a prawdą - chyba następnym autkiem nie będzie Skoda. Jak długo można widzieć przed sobą ten sam kokpit ? 6 rok już mi przeleciał, jak Octaviami pomykam po kraju. Ze 300 kkm pewnie poszło ... Ile to wizyt na stacjach paliw, godzin za kółkiem ... Straszne Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
rajmund zawieja Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Norbert czas na passta 2,0 td 140 KN To i taniej i większy luksus w korkach
Tomek D Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 luksus w korkach Ale z Passata na światłach mogą szybciej wysadzić z wozu
OLEK Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Wysadzą ale nie bedą wiedzieli że sznurek od zawleczli F-1 jest przyczepiony do Twojego paska
Norbert Jezierski Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 I będzie sałatka z buraków - tak ? Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Rekomendowane odpowiedzi