yogi1984 107 Napisano 29 Styczeń Share Napisano 29 Styczeń (edytowane) U mnie nie... Komunikat typu Wewnętrzny bład CEPIK czy jakoś tak. Nic. Widać to znak że czas pakować graty i do domu🙂 Edytowane 29 Styczeń przez yogi1984 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbitur 22 Napisano 29 Styczeń Share Napisano 29 Styczeń Jedziemy po staremu 😕. Na piechotę czyli 😬🙂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek1 6 Napisano 29 Styczeń Share Napisano 29 Styczeń Nie działa i to minuta temu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smaug 24 Napisano 29 Styczeń Share Napisano 29 Styczeń nie działa o 40 minut Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbitur 22 Napisano 29 Styczeń Share Napisano 29 Styczeń Już jest ok. Działa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smaug 24 Napisano 29 Styczeń Share Napisano 29 Styczeń Ruszył 😀 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaandee 6 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń macie obecnie połączenie z cepikiem ? ktoś/coś? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrc69 79 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Wysłałem wczorajsze badanie mojego zmiennika. CEPiK to łyknął. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaandee 6 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń no u mnie bład w nawiazaniu polacznie po wpisaniu pinu do karty... a wszystko ważne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 290 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Mam połaczenie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IVVO 207 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Spróbuj procedury naprawczej - dziś wysłałem bez problemu zaległe z wczoraj 22 minuty temu, vaandee napisał: no u mnie bład Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrc69 79 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Pobrałem dane do badania. Wszystko gra. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaandee 6 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń 19 minut temu, IVVO napisał: Spróbuj procedury naprawczej - dziś wysłałem bez problemu zaległe z wczoraj to jest ta procedura? chce sie upewnic zeby nie narobić sobie bałaganu bo post z tamtego roku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IVVO 207 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Wgraj ponownie certyfikaty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaandee 6 Napisano 16 Luty Share Napisano 16 Luty https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-jest-awaria-cepik-u-nieoficjalnie-niewykluczone-calkowite-wy,nId,5053566 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 290 Napisano 17 Luty Share Napisano 17 Luty Przecież tylko "to jedynie ograniczona wydolność systemu" 🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Dodane przez Norbert Jezierski,
sposób naprawy
Rekomendacja dodana przez Norbert Jezierski
0 reakcji
Pokaż odpowiedź