Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na przeglądzie nie mogli znaleźć numeru vin nie ma go na ramię. Czy ktoś wie gdzie może się znajdować w Lamborghini turbo 874-90 rocznik 1994 ciągnik sprowadzony z Niemiec i oczywiście problem z przeglądem.

Napisano

Poszukaj w okolicach tylnego WOM. Nie wiem, czy w tak odległych czasach i w tym modelu ale ciągniki tej marki miewały tam numery.

Napisano

w katalogu który posiadam tak napisali:

tz -  prawy słupek kabiny

vin - środkowa część bloku napędowego ( cokolwiek to znaczy ?:icon_eek:

Napisano

Tabliczka znamienna jest a vin jak nie było tak nie ma

Napisano
1 godzinę temu, cezary napisał:

w katalogu który posiadam tak napisali:

tz -  prawy słupek kabiny

vin - środkowa część bloku napędowego ( cokolwiek to znaczy ?:icon_eek:

środkowa część bloku napędowego to oznaczało nabicie numeru z tyłu ciągnika na bloku napędowym z tyłu ciągnika, tam gdzie podwiesza się narzędzia i jest wałek przekaźnika mocy

zobacz

Napisano

nie ma nuneru vin na bloku napedowym sprawdzone wszystko ?

Napisano

No to masz problem. Pozostaje rzeczoznawca. Być może jest po wymianie tej części na której był numer, albo jest po przeszczepie.

Napisano

Aż się ciśnie pytanie ... dlaczego nie sprawdzono  numerów przy zakupie ...

Tak wiem, mleko się rozlało.

• Haha 1
Napisano

Pracowałem na nim od nowości (kupiony nowy ) teraz ściągnąłem go do Polski. Numer pewnie był na silniku który zmieniliśmy 

Napisano
15 minut temu, jozef951 napisał:

Pracowałem na nim od nowości (kupiony nowy ) teraz ściągnąłem go do Polski. Numer pewnie był na silniku który zmieniliśmy 

Może być jeszcze na ten numer w okolicach połączenia silnika z układem napędowym z prawej strony na tym bloku napedowym