Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

W jakiej sieci posiadacie telefon komórkowy ?

W jakiej sieci posiadacie telefon komórkowy ?  

63 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciekawe jaka sieć komórkowa jest najbardziej lubiana przez diagnostów

Napisano

Brak odpowiedzi " Nie posiadam tel.kom"

W pracy jestem uchwytny pod stacjonarnym.

W domu jestem uchwytny pod stacjonarnym i komunikatorami.

W pozostałych miejscach nie chcę być uchwytny. ;)

Uważam tel.kom. za jeden z najgorszych wynalazków.

O! Taki ze mnie zacofaniec!

Napisano
O! Taki ze mnie zacofaniec!

Zazdroszczę Ci - nawet nie wiesz, jak bardzo ...

Napisano

Ja posiadam swoją smycz w Orange, tak jak moi współpracowcicy.

Napisano

Ja mam w Orange zarejestrowane aż 4 szt. Wszyscy w domu chcą mieć tylko gorzej z płatnościami :(

Napisano

Popieram kolęge 08\15 - uwiązani nawet gdy chcą odpocząć ,bo jak nie dzwonią to

traktują ją jako zabawkę - ustawianie dzwonków i innych rzecz , a jeszce najlepiej jak wszyscy

widzą jaki mam model - zboczenie :lol:

Napisano
Ja mam w Orange zarejestrowane aż 4 szt. Wszyscy w domu chcą mieć tylko gorzej z płatnościami :(

Podonie jest u mnie, każdy ma tylko ja za te smycze płacę.

Napisano

U mnie Plus GSM od 8 lat . Może pora na zmiane....potrzeba mi tylko argumentów.

Napisano

u mnie plus... i plus nieskonczonosc :) stala oplata i do wszystkich w sieci za darmo.... ( 75 miesiecznie) :>

• 2 weeks later...
Napisano

Ja tez w Plus-ie, chyba z przyzwyczajenia. Jak sie skonczy umowa to bedzie trzeba renegocjowac warunki (chociaz specjalnie nie nazekam od 1998 w sieci)tym bardziej ze teraz teoretycznie mozna zostac przy swoim numerze i przejsc do innego operatora. :D

Napisano

I ja toże na Plusie (od 1963 tylko wtedy te baterie były strasznie ciężkie ;) ) już z 4 latka i tak zostane a co :!:

• 1 year later...
Napisano

Ostatnio spotkała mnie niemiła niespodzianka w rachunku telefonicznym. Sytuacja wygląda tak: PLAY oferuje swoim klientom kickbacka, czyli darmowe minuty zwrotne (2min do Ciebie = 1 min dla Ciebie). Pomarańczowi tym czasem proponują swoim klientom podwyższenie rachunków za kontakty z przyjaciółmi w PLAY. I tak zapłaciłem dwa razy więcej za rozmowe z kolegom w PLAY. :o

Napisano

Służbowy w Orange (niestety to już nie to samo co Idea), prywatny w Erze (z małymi przerwami od 9 lat) jestem z Ery super zadowolony. Do zabawy z rodziną i znajomymi mamy Heyki (minuta po 20 gr).

Napisano
od 1963 tylko wtedy te baterie były strasznie ciężkie

wtedy to się chyba nazywało radiostacja

komórki właśnie obchodziły 15-lecie w Polsce

Napisano

mojej pozycji nie ma w ankiecie; O2 pay as you go 150 min darmowych w wieczory i weekendy

oprocz tego stacjonarny BT i 2.5 gr za min po calym swiecie

Napisano

Jeśli dobrze liczę - już ponad 10 lat ze smyczą w Plusie chodzę ....

Zwiedziłem już (z innymi telefonami) wszystkie sieci działające w Polsce. I nie czarujmy się - kasa, kasa, kasa - to motyw przewodni ich działania. Żadna nie zasługuje wg mnie na uznanie i oklaski ...

Napisano

Oczywiście, że tylko kasa się dla nich liczy, ja też odwiedziłem wszystkie sieci i wciąż wracam do Ery. Od prawie dwóch lat mam za 40 zł brutto 140 minut do wszystkich i póki co inne sieci nie mogą się nawet zbliżyć do takich warunków.

Napisano

Właśnie oferta "Play" niby interesująca, ale jakoś spośród moich znajomych i rodziny nikt się jeszcze nie "przesiadł".

Napisano
Hmmm - nie widze czwartej opcji, a więc firmy P4 :)

Mówisz i masz :D

• 4 months later...
Napisano
już ponad 10 lat ze smyczą w Plusie chodzę ....

Podziwiam odwagę. A próbowałeś połączyć się z ich biurem obsługi. Trwa tak długo, że w tym samym czasie dzwoniąc do biura Ery trzy razy załatwisz sprawę. Połączenie z biurem obsługi mają fatalne. Natomiast w Era od razu odbierają i załatwiają problem. Ale kolejnej 10 życzę Tobie w Plusie. na pewno mają tańszy internet przez komórkę ale to nie wszystko.

Napisano

Nie korzystam z Internetu Plusa. Nie korzystam z ich BOK'a.

Przyjąłem strategię - wszędzie dobrze tam, gdzie nas nie ma i w tej chwile 1 telefonik w Plusie siedzi, a reszta na zdrapkach śmiga. Póki co - jestem zadowolony :)

• 3 years later...
Napisano

Nie w tej akurat, ale wszystkie są przeciążone i niedoinwestowane (zero konserwacji i remontów) aby tylko klientów przybywało ,,,Żenujące jest to, że jedną z sieci pozostałe świadomie marginalizują a cały kraj się temu przygląda ze spokojem,,,Demokracja ???