Jacdiag Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 Żeby uzyskać wyróżnienie nicka użytkownika w treści posta np. @Norbert Jezierski trzeba wpisać @ i za nią pisać nick pojawią się podpowiedzi i kursorem wybieramy pożądaną nazwę bez wybrania z podpowiedzi będzie @norbert jezierski Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
leski66 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 7 minut temu, Jacdiag napisał: pojawią się podpowiedzi Wielokrotnie tak robiłem i po zapisaniu posta tło ( oczywiście to niebieskie) przy przeglądaniu nie było widoczne. Chodzi mi ( o to niebieskie tło ), że przed zapisem ok. , a już po niekoniecznie. Cytuj
danielg539 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 @Jacdiag jest na niebiesko, zobaczymy co wyjdzie po wysłaniu. Najwyraźniej się udało bo dalej jest na niebiesko. Cytuj
leski66 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 (edytowane) 12 minut temu, danielg539 napisał: się udało bo dalej jest na niebiesko. A skąd taki wniosek ? ( bo edycji w poście nie widać). Edytowane 2 Październik 2018 przez leski66 Cytuj
danielg539 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 Dodałem nowy post i automatycznie się połączyły. Cytuj
leski66 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 Przed chwilą, danielg539 napisał: się połączyły ok. ( ja " walnąłem " ortograf i widać edycję ) Cytuj
danielg539 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 (edytowane) Widać. Na starym forum tak było, że jeżeli nikt nie przeczytał posta przed edycja to nie pojawiała się informacja o edycji, może tu jest podobnie?. Edytowane 2 Październik 2018 przez danielg539 Cytuj
Jacdiag Napisano 2 Październik 2018 Autor Napisano 2 Październik 2018 33 minuty temu, leski66 napisał: a już po niekoniecznie. a jak wygląda z innej przeglądarki i/lub innego kompa Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
danielg539 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 Chyba jednak nie, bo w ciągu 5 s edytowałem po wysłaniu i informacja o edycji się pojawiła. Ciekawe dlaczego nie pojawia się informacja o połączeniu postów? Cytuj
Jacdiag Napisano 2 Październik 2018 Autor Napisano 2 Październik 2018 21 minut temu, danielg539 napisał: informacja o połączeniu Pojawia się dla autora zaraz po wysłaniu Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
leski66 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 Przed chwilą, Jacdiag napisał: innej przeglądarki Na " google chrome " jest zawsze dobrze a na " mozilla firefox " ( niekoniecznie ) - różnicy między różnymi kompami nie ma. I jak połączą się posty to zauważyłem, że post nie jest wliczany jako ( kolejny numer ) do licznika postów przypisanych do użytkownika. Cytuj
danielg539 Napisano 2 Październik 2018 Napisano 2 Październik 2018 41 minut temu, Jacdiag napisał: Pojawia się dla autora zaraz po wysłaniu Tak ale jest niewidoczna dla innych forumowiczów. W starej wersji w miejscu łaczenia postów było: Dodano ..(data i godzina).. Cytuj
Jacdiag Napisano 2 Październik 2018 Autor Napisano 2 Październik 2018 2 godziny temu, danielg539 napisał: W starej wersji w miejscu łaczenia postów było A w obecnej każdy post napisany szybciej niż przed upływem 2880 minut zostaje doklejony do poprzedniego późniejsze są dodawane jako następne Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
DevM Napisano 7 Marzec 2019 Napisano 7 Marzec 2019 Mój test z androidaWysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
leski66 Napisano 7 Marzec 2019 Napisano 7 Marzec 2019 Widzę ( nowy " fajowszy " ) design forum - git ( posty są czytelniejsze ) Tylko teraz nie bardzo umiem wstawić " Emoji " na końcu zdania bo wędruje on na nowy akapit ( na razie metoda wytnij-wklej pozostała ) Cytuj
Administrator Napisano 7 Marzec 2019 Napisano 7 Marzec 2019 10 minut temu, leski66 napisał: Widzę ( nowy " fajowszy " ) design forum - git ( posty są czytelniejsze ) Tylko teraz nie bardzo umiem wstawić " Emoji " na końcu zdania bo wędruje on na nowy akapit ( na razie metoda wytnij-wklej pozostała ) test emoi w tym samym zdaniu ? (powyższe emoi wybrane z paska zadań) test emoi z klawiatury aktualnie nie widzę tego problemu, przynajmniej na przeglądarce chrome... jeśli problem się powtórzy, proszę o zgłoszenie w prywatnej wiadomości Cytuj
leski66 Napisano 7 Marzec 2019 Napisano 7 Marzec 2019 Dalej wskakuje mi no nowy wiersz u góry pisanego zdania ( a to przykład ) Cytuj
Administrator Napisano 7 Marzec 2019 Napisano 7 Marzec 2019 3 minuty temu, leski66 napisał: Dalej wskakuje mi no nowy wiersz u góry pisanego zdania ( a to przykład ) nowe zdanie, pozostawienie kursora na końcu zdania i wybranie emoi z paska zadań ? jeśli problem nadal występuję, to proszę: - wylogować się z forum - odświeżyć stronę forum (ctrl + f5) - ponownie zalogować się do forum jutro jak znajdę więcej czasu, sprawdzę na innych przeglądarkach... obecnie, tak jak pisałem wcześniej po mojej stronie nie zauważyłem problemu Cytuj
leski66 Napisano 7 Marzec 2019 Napisano 7 Marzec 2019 2 minuty temu, Administrator napisał: pozostawienie kursora na końcu zdania i wybranie emoi z paska zadań już sprawdzam Dalej to samo . Spróbuję z innej przeglądarki . Z Chrome jest git A czemu przez Mozillę tak się dzieje ? Zaktualizowałem Mozillę do wersji 65.0.2 i jest git ( a miałem , aż wstyd się przyznać 37.0.1 - no bo przecież wyłączona aktualizacja) Cytuj
Jacdiag Napisano 7 Marzec 2019 Autor Napisano 7 Marzec 2019 google chrome & vista bez aktualizacji ... pierwsze ikony z klawiatury, ostatnia z paska & symbole ♀ § ♂ ↑ ↓ Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
leski66 Napisano 12 Marzec 2019 Napisano 12 Marzec 2019 Dnia 7.03.2019 o 13:35, leski66 napisał: Widzę ( nowy " fajowszy " ) design forum - git I mam obszerniejszy/większy magazyn na załączniki ( i to jakby nie patrzył x2 ) Dziękuję Cytuj
Paprock Napisano 12 Marzec 2019 Napisano 12 Marzec 2019 Ta! Dziękuję! A ciekawe kto klęczał przed administratorem! Cytuj
leski66 Napisano 12 Marzec 2019 Napisano 12 Marzec 2019 Zapasik miałem taki jeszcze dość " solidny ", ale dzisiaj szukając ( pewnych rzeczy w swoich załącznikach ) w oko wpadł mi % limit " pojemności wykorzystanej ", który dziwnie był jakiś taki malutki, dodatkowo zerknąłem na pojemność całkowitą i........ Także teraz można szaleć ! Cytuj
Jacdiag Napisano 12 Marzec 2019 Autor Napisano 12 Marzec 2019 25 minut temu, leski66 napisał: Także teraz ... Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi