kontroler2 Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Pełna ochrona bez ochroniarza? Założ nową kurtkę No-Contact i nikt Cię nie dotknie... 80 000 V - taki potencjał tkwi w nowej kurtce No-Contact. Zasilana z 9V baterii alkanicznej ochrona wysokonapięciowa, z całą pewnością zniechęci potencjalnego napastnika. Specjalna kurtka kierowana jest do kobiet. Dzięki zastosowaniu wielu warstw przewodzącego materiału z izolacją, porażenie siebie jest praktycznie niemożliwe. Powleczona teflonem powłoka zapobiega nieprzyjemnościom użytkownika podczas padającego deszczu. Kurtka została stworzona przez MIT Council for the Arts przy wparciu MIT Center for Advanced Visual Studies. Zobacz testy i zdjęcia: No-Contact Opracowanie: hotnews Źródło/autorstwo: MIT/r.n. Cytuj
Wojciech Jania Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Dobre na klienta, jak mu dasz negatywa Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 porażenie siebie jest praktycznie niemożliwe. Prawie Żywiec ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
08/15 Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Kurtka i jej zawartość niczego sobie.... ... a to ostanie zdjęcie typka przed usmażeniem Cytuj
Psuj Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 Kurtka i jej zawartość niczego sobie szczególnie zawartość, ale złapania za tyłeczek nie zaryzykowałbym Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 A jak się dotknie jedną reką to też kopie ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Psuj Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 A jak się dotknie jedną reką No chyba, że ubierzesz buty na 15cm gumowych podeszwach. To nie powinno kopnąć. No chyba, że lala zna teekwondo i machnie z półobrotu. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
kontroler2 Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Koń kopie do tyłu Struś kopie do przodu Kobieta jak jest przestraszona kopie w krocze Cytuj
Wojciech Jania Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Kobieta jak jest przestraszona kopie w krocze A później wyglądasz tak: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi