Logen Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 Jakaś podpowiedź gdzie szukać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamos Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 Za kołami nie ma ? jak jest zabłocona a w innych znanych miejscach nie znalazłem to ja karcherem atakowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 Znalazłem Cytat Numer identyfikacyjny VIN i tabliczka znamionowa naczepy umieszczone na prawej podłużnicy ramy naczepy w części środkowej. tyczy się NS34K W ostateczności Welton powinien pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logen Napisano 15 Listopad 2018 Autor Share Napisano 15 Listopad 2018 Jest pod tabliczką znamionową (mniej więcej na środku ramy) ale rama malowana była i trzeba było ładnie podczyścić żeby odczytać ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 To zapodaj 0.2.b i w niedalekim czasie się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 15 Listopad 2018 Share Napisano 15 Listopad 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Logen napisał: Jest pod tabliczką znamionową (mniej więcej na środku ramy W oryginale to zdaje, że to pole z numerem to nawet innego koloru było niż rama (żółte lub czerwone). Edytowane 15 Listopad 2018 przez danielg539 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 24 Wrzesień Share Napisano 24 Wrzesień NS3 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi