Robert4444 Napisano 26 Listopad 2018 Napisano 26 Listopad 2018 Witam , mam pytanie ile czasu mam na podjęcie pracy w zawodzie Diagnosty samochodowego po uzyskaniu uprawnień ? Kolega ( DIAGNOSTA ) ostatnio mi mówił , że od zdanego egzaminu mam 5 lat na podjęcie pracy a później trzeba zrobić wszystko od początku cały kurs i egzaminy po niby nie ma się już tej wiedzy na bieżąco .. Jak to jest ? Cytuj
blakop Napisano 26 Listopad 2018 Napisano 26 Listopad 2018 Kolega bajeruje Cię. Póki co uprawnienia są ważne dożywotnio, a w międzyczasie nie obowiązują Cię żadne kursy, czy szkolenia, co w istocie prowadzi do tego, że wielu diagnostów pracuje bez odpowiedniej wiedzy itd. Wszystko to może się jednak lada moment zmienić, bo szykuje się duża rewolucja w systemie badań. Musisz więc śledzić przepisy. Cytuj
Robert4444 Napisano 26 Listopad 2018 Autor Napisano 26 Listopad 2018 No to fajnie by było jak by ściemniał , mówił że nie wielu o tym wie i to niby weszło rok temu w listopadzie .. a wiesz co to za rewolucja ? haha na dobre nam czy na gorsze , ja dopiero świeżo po egzaminie .. Cytuj
blakop Napisano 26 Listopad 2018 Napisano 26 Listopad 2018 Wiesz - wszystkie media, portale itd od paru dni nagłaśniają sprawę zmiany systemu badań w Polsce. Może pora troszkę zainteresować się branżą? Cytuj
Robert4444 Napisano 26 Listopad 2018 Autor Napisano 26 Listopad 2018 aaa to wiem ale jak znam życie to .... Z dużej chmury mały deszcz . Już tak gadają i gadają i jeszcze sobie pogadają a żadnych konkretów Cytuj
blakop Napisano 26 Listopad 2018 Napisano 26 Listopad 2018 Już sam fakt, że odebrałeś uprawnienia od starosty, a za moment będzie je wydawał i umieszczał Cię w spisie diagnostów TDT może rodzić pewne problemy formalne, ale skoro twierdzisz, że to nic takiego to spoko Cytuj
Tomek D Napisano 27 Listopad 2018 Napisano 27 Listopad 2018 Media od bodajże 4-5 lat mówią o podwyżce ceny za badania :D Cytuj
aboz Napisano 27 Listopad 2018 Napisano 27 Listopad 2018 No to fajnie by było jak by ściemniał , mówił że nie wielu o tym wie i to niby weszło rok temu w listopadzie .. a wiesz co to za rewolucja ? haha na dobre nam czy na gorsze , ja dopiero świeżo po egzaminie .. @blakop już wiesz o co chodziło w innym wątku, jak mi ręce opadły Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi