Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , koledzy czy możecie polecić serwis do linii Beissbarth w rozsądnych cenach i w miarę szybką reakcją. najlepiej z okolic dolnośląskiego.

Napisano (edytowane)
38 minut temu, czmarek1 napisał:

serwis do linii Beissbarth

spróbuj  roberti@beissbarth.org, tel. 500 098 998, kierownik serwisu, może pomoże. 

Edytowane przez cezary
Napisano
22 minuty temu, cezary napisał:

spróbuj  roberti@beissbarth.org, tel. 500 098 998, kierownik serwisu, może pomoże. 

dzięki , ten serwis jest mi znany, może ktoś ma jeszcze inne namiary

Napisano

ale autoryzowany serwis beissbarth jest chyba scentralizowany i wydaje się że innego oficjalnego nie ma. 

Napisano
2 minuty temu, danielg539 napisał:

Kluczowe pytanie skąd jest @czmarek1

2 godziny temu, czmarek1 napisał:

z okolic dolnośląskiego.

Napisano

Przepraszam nie doczytałem.

Niestety to nie mój rejon i nie pomogę.

Napisano
9 minut temu, danielg539 napisał:

Niestety to nie mój rejon i nie pomogę

ok

Napisano

Stacja Kontroli we Wrocławiu na ulicy Michalczyka ma ich graty. Może warto poszukać kontaktu z diagnostą i podpytać co, gdzie i za ile. Nic więcej nie wiem. Ot po prostu tam kiedyś byłem i rzuciło mi się w ślepia logo producenta. 

Napisano
2 godziny temu, czmarek1 napisał:

, ten serwis jest mi znany, może ktoś ma jeszcze inne namiary

Rozumiem, że w dalszym ciągu ten serwis jest trudny we współpracy. 

Kiedyś czas oczekiwania na naprawę wynosił 2 tygodnie + do tego czas na zamówienie i dostarczenie części.

Napisano
3 minuty temu, IVVO napisał:

Zadzwoń 501647956

dzięki

24 minuty temu, Paprock napisał:

prostu tam kiedyś byłem

dzieki