Skocz do zawartości

Takie sobie przemyślenia Admina forum ...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam dwie dobre i ciekawe wiadomości dla Was:

A. Limit transferu na forum udało mi się (hmmmm, ten wdzięk osobisty... :mrgreen: ) zwiększyć do 100 GB/miesiąc !!! (dla niewtajemniczonych - 3x więcej, niż dotychczas)

B. Quota na dysku też wzrosła kilku(-nasto?)krotnie (jutro będę wiedział, ile mamy dokładnie GB) !!!

A więc - hulaj dusza bez kontusza !!

Rozpisuję mały i szybki konkurs bez nagród - CO ROBIMY z tym darem losu ??

W którą stroną zmierzamy ?

Grafika ? Tapety moto ? Kąciki tematyczne ?

Rozbudowane opcje download / upload (zaznaczam - żadnego piractwa!!) ?

Czekam na propozycje forumowiczów :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Kącików tematycznych-fachowych już mamy dużo. Więcej lepiej nie, ponieważ możemy się pogubić. Na pewno starczy teraz miejsca na pomocne materiały, które zamieszczamy. ;)

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]

Napisano

Jesli mozna sie wtrącic , to popieram pomysł BOGDANA( no bo jak bez PANÓW , to bez ),(bez urazy) ,ale może by tak jeszcze , dla relaksu i troche dla pochwalenia sie , albo dla zaspokojenia swego EGO,(a co!?) zrobic miedzy innymi strone "MOJE HOBBY".

Np: fotografia,motoryzacja (auta i motocykle),nowinki ze świata (no...takie ,niesamowite),moje zdolności(rysunki , malunki,wiersze itp.)itp ,itd .. nowiecie.....swoje pasje!!! Bedzie można wpisać swoje uwagi ,refleksje na temat działalnosci kolegów, pochwalić ,lub sensownie skrytykowac .......... No !? chyba nie przesadziłem!!?? :mrgreen:

Napisano

Ok. ale to jest temat ogólny HOBBY mi chodziło o to żebyśmy my, miedzy sobą mieli okazje pochwalic sie swoimi zainteresowaniami

• 10 months later...
Napisano

A tak sobie jakoś znalazłem w necie :D

mod.jpg

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

Ten najmniejszy to JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Szopy pracze :mrgreen:

Od częstego prania fałdy się wyprostowały na tych ich tarach :x

Napisano
Admin to pewnie ten z wąsami

Chcesz powiedzieć Tomek, że Admin to ten z najdłuższą pałą? Zapewne w tym momencie w SKN (Specjalnym Kajecie Norberta) przy twej ksywce pojawił się plus pisany wyraźnie, czerwonym flamastrem, z wycięgnietym językiem w kąciku ust co jak wiadomo pomaga w dokładnym jego zapisaniu ;)

Napisano

I za to Cię lubię :P:mrgreen:

Napisano
Ten najmniejszy to JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wydaje się mi że Ty Psuj jesteś na drugim planie i czytasz posty

Napisano
Ty Psuj jesteś na drugim planie

No przeca mówię...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

• 2 years later...
Napisano

Jeżeli mogę zasugerować , to mógłby być -Kącik Tematyczny.-opisy,opinie itd. o naszych pojazdach.

Napisano
Jeżeli mogę zasugerować , to mógłby być -Kącik Tematyczny.-opisy,opinie itd. o naszych pojazdach.

http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewforum.php?f=95 taki?