blakop Napisano 4 Styczeń 2019 Napisano 4 Styczeń 2019 A pierwsza strona gdzie? Bo tu jest biały TOURAN, a ja mam czerwonego i nie wiem czy będą dane pasować Cytuj
IVVO Napisano 4 Styczeń 2019 Autor Napisano 4 Styczeń 2019 Administrator i tak rozszerzył mi miejsce na dysku - więc nie przeginam z ilością załączników ? Cytuj
blakop Napisano 4 Styczeń 2019 Napisano 4 Styczeń 2019 Wklejanie CoC bez podania jakiego dokładnie modelu dotyczy to właśnie marnowanie przestrzeni dyskowej. Cytuj
IVVO Napisano 4 Styczeń 2019 Autor Napisano 4 Styczeń 2019 Najlepiej zapodać wszystko "na patelni" - kto zechce to wyczyta 1,6 diesel,81kW, 7 miejsc a rocznik 2016? A ze długość czy szerokość będzie się różniła o 20mm to pikuś Cytuj
Mecher Napisano 4 Styczeń 2019 Napisano 4 Styczeń 2019 1 godzinę temu, blakop napisał: A pierwsza strona gdzie? Bo tu jest biały TOURAN, a ja mam czerwonego i nie wiem czy będą dane pasować Cyganisz, masz żółtego Cytuj
blakop Napisano 4 Styczeń 2019 Napisano 4 Styczeń 2019 IVVO - właśnie wklejajac takie niekompletne materiały zasmieca się forum, miesza w głowie młodym i sprawia, że DIPy tworzone przez Diagnostów na zasadzie pseudo porównań to stek bzdur. Nr homologacji, wariant i wersja! To się podaję! Takie stare byki jak Ty tego jeszcze nie przyswoiły?? Masakra... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi