Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

potrzebna jest fotka ,gdzie jest nr.VIN w tym Plusie ,bo na kielichu amortyzatora przedniego nie ma ,Golf Plus 1.6 TDI

Napisano

dzięki za pomoc ,ale PISAŁEM ŻE NA KIELICHU AMORTYZATORA NIE MA

Napisano

Kop głęboko za zawiasem pokrywy silnika! Coś jak tabliczka w Sharanach, tam gdzie kupa liści się zbiera.

Napisano (edytowane)

Jeśli jesteś pewien na 100% że ma prawym wzmocnieniu nie ma , no to masz Pan spory problem...

Edytowane przez Rafi90
Napisano
2 godziny temu, wiesław napisał:

potrzebna jest fotka ,gdzie jest nr.VIN w tym Plusie ,bo na kielichu amortyzatora przedniego nie ma ,Golf Plus 1.6 TDI

Fotki są na forum OSDS. Są, bo są dwie z lokalizacją VINU z tego jedna dla rocznika 2009.

Napisano
3 minuty temu, Paprock napisał:

Fotki są na forum OSDS

Ale są okryte jedną małą tajemnicą ...

... że dostępne dla zalogowanych :)

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

Skopiować umiem! :silent:

Niestety, ktoś może mieć wonty! :silent:

Myślę, że @wiesław spod zawiasu pokrywy ten numer wykopie. ;-)

Napisano
6 minut temu, Paprock napisał:

Myślę, że @wiesław spod zawiasu pokrywy ten numer wykopie

nie wykopie ,bo rozebrałem co było możliwe,wyczyściłem i nic

Napisano (edytowane)

No to nie wiem... mogę podpowiedzieć takie gupie lokalizacje jak w schowkach w podłodze jak stopy ty;nego prawego pasażera - Touran zdaje się tam VIN ma. Kopałbym jeszcze po bagażniku, bo kilka razy zdarzyło się tak, że w volkswagenopodobnym aucie VINU nie potrafiłem szybko namierzyć, bo właśnie był w bagażniku pod wykładzinami ulokowany.

Edytowane przez Paprock
Napisano

@wiesław z forum VW - pod " tapicerką " tylnego mniejszego siedzenia(żeby go sprawdzić należy to siedzenie wykręcić) - to nie to żebym od razu roboty Ci zadał , na ile to pewne nie wiem, no może niech klient spróbuje , zawsze to jakiś krok do przodu. Osobiście nigdy tam nie szukałem.:wink:

Napisano

W Plusie jest Vin na prawym wzmocnieniu - trzeba luknąć w dzirkę między plastikiem podszybia a karoserii /prawego błotnika/  Bez szmatki na druciku nie zobaczysz bo zakurzony

Na focie co zapodał darkdog po prawej tylko 10-15 centów wyżej pod plastikiem podszybia

Napisano

skłaniam się do tego tylnego siedzenia ,jutro ma przyjechać to dam znać

Napisano

Jest tam gdzie IVVO napisał na 100%, też się go naszukałem ale się ukazał☺️

Napisano

I widzisz - umiejętności ginekologa - chałupnika w naszym fachu też się przydają - od czasu do czasu  trza luknąć w dziurkę

• Piwo 2
Napisano
9 minut temu, IVVO napisał:

od czasu do czasu  trza luknąć w dziurkę

Oby ( w tym wieku :silent:) nie za często:oops:

Napisano

jest takie powiedzenie w starym piecu diabeł pali , wiec wiek nie ma nic do lukania w dziurkę

Napisano

Nie liczy się wiek - tylko umiejętność - no i oczywiście - dziurka - i proszę bez podtekstów erotycznych - mówimy w tym temacie o umiejętności odszukania w "dziurce"  magii Vinu

Napisano

Ta! A podteksty medyczne mogą być, co nie! :evil:

OK ! Ja tam powiem szczerze. Nie zaglądam w stare dziury! ::evil:

Ja ci tam wiem, po jakim sęku zostało się... 8/

Napisano (edytowane)

Wy już o tym co w dziurach, a @wiesław jeszcze nie napisał czy znalazł :giggle:

No chyba, że go bardziej zachęcić ...

Edytowane przez Mecher