Psuj Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=711295 niczego sobie... [ Dodano: Sob Sty 28, 2006 9:10 am ] jednak czarno-białe zdjęcia mają w sobie to "Coś"... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Na wszelki wypadek - jeszcze jedno, żeby Wam nie umknęło (ze Skodą !!!) : Ps. Też bardzo lubie B/W ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Norbert Jezierski Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 A nie ? Tu - podaję link do całego kalendarza: http://motoryzacja.interia.pl/gal/imprezy/galeria?galId=6074&tytulGal=Kalendarz%20Skody%202006 A tu - jedno z ładniejszych zdjęć ... A może to bardziej Wam się spodoba ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
08/15 Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Dopiero po pięciu minutach zauważyłem samochody w tle..... Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Mężczyźni to proste stworzenia ... Znaczy - nie tylko ja jestem tak zbudowany ... Trochę mi lżej Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
WOJT999 Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 moze octavie kupic ,a jak dadzą gratis jakis ups Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi