mirek.g Napisano 27 Maj 2019 Napisano 27 Maj 2019 Taki komunikat "Odwołanie do obiektu nie zostało ustawienie na wystąpienie obiektu" Pojazd zarejestrowany, rok temu u nas badanie okresowe a dziś takie jaja.Jest w historii pojazdu. Może ktoś coś Cytuj
leski66 Napisano 27 Maj 2019 Napisano 27 Maj 2019 Spróbował bym( wystartować z CEP ) po samym Vin-e lub nr. DR+ Vin. ( wszystkie inne informacje w okienkach np. : model, typ , rodzaj żeby były puste ) : zawęził bym ilość danych do pobierania z CEP. Nie ma mnie już w pracy bo wrzucił byś Vin to ja bym spróbował go " zaciągnąć ". Cytuj
smaug Napisano 27 Maj 2019 Napisano 27 Maj 2019 Podobny komunikat miałem przy wysyłaniu spr. usterek po negatywie jak kolega nie dał daty od negatywa Cytuj
mirek.g Napisano 27 Maj 2019 Autor Napisano 27 Maj 2019 Próbowałem na wszystkie znane mi metody zaciągnięcia i pojawia się w.w komunikat Przy pomocy kolegi temat ogarnięty, wyszukujemy tylko po nr. rejestracyjnym i nr. DR i jest oki ,zaciąga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi