Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień miłości

14 lutego obchodzony jest niemal na całym świecie jako dzień zakochanych. Jak miłość mogą okazać fani motoryzacji?

Pomysłów jest wiele. Kilka lat temu słynna była taksówka krążąca po Warszawie, w której można było uprawiać seks „za darmo i bezstresowo”. W tym celu auto wyposażono w wygodną kanapę i przyciemniane szyby zapewniające intymność.

Niektóre wypożyczalnie samochodów proponują w Walentynki zamówienie nietypowego pojazdu np. z lat 60. czy 70. i wybranie się nim na romantyczną przejażdżkę.

A jakie są Wasze pomysły na motoryzacyjne spędzenie święta zakochanych? Zachęcamy do wpisywania swoich propozycji w komentarzach.

Napisano

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Zarąbiste !! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

• 4 years later...
Napisano

Ciekawi mnie bardzo, czy i jakie niespodzianki Wy przygotowaliście na Walentynki dla swoich wybranek serca? :-) No, pochwalcie się! Może jakieś oryginalne pomysły... :-D

[ Dodano: 13-02-2011, 23:10 ]

Słodki buziak dla Ciebie ........ ;)

Napisano
Słodki buziak dla Ciebie ........

No,no poczatek calkiem obiecujący..... :P

Napisano
No,no poczatek calkiem obiecujący.....

a gdzie tu jeszcze do wieczoru ,,,

Napisano

:shock:

Ode mnie Świąteczne serducho ...dla Was kochani...
Napisano

Dzięki Gee :)

A dla LUKETa Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)

Napisano

Ja też dołączam się do życzeń wszystkiego naj :)

[ Dodano: 14-02-2011, 11:43 ]

LUKET

Napisano
Miodziu co Cię tak zszokowało?

Może się wystraszył że z serduszkiem chcesz mu wcisnąć tego dzieciulka :D

Napisano

A co to my polskich świąt nie mamy żeby obchodzić walentynki? A za chwilę na Boże Narodzenie będziemy jeść indyki.

Napisano
będziemy jeść indyki.

Lubię indyki :D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Lubię indyki

A czego nie lubisz....to Ci podeślę.... :x:D

Napisano

Wredny, pogadamy na zlocie :D

Napisano
Słodki buziak dla Ciebie ........

No,no poczatek calkiem obiecujący..... :P

To tylko zapowiedź... :-D

[ Dodano: 14-02-2011, 16:41 ]

a gdzie tu jeszcze do wieczoru ,,,

wieczór tuż, tuż... :-P

Napisano
A za chwilę na Boże Narodzenie będziemy jeść indyki.

Ale mączką rybną tuczone, w koncu tradycja ,,

Napisano

Luket - życzę spełnienia marzeń - tych dużych i tych maleńkich!!!

[ Dodano: 14-02-2011, 16:49 ]

A co to my polskich świąt nie mamy żeby obchodzić walentynki?

Oj! czepiasz się ;)

Mamy polskie święta a i owszem...jesteśmy bardzo przywiązani do tradycji, ale coś nowego też się przyda - przecież Polacy lubią świętować :-D

[ Dodano: 14-02-2011, 16:55 ]

Lubię indyki :D

Na dzisiejszą kolację jak najbardziej wskazane - są lekkostrawne :D

Napisano
Miodziu co Cię tak zszokowało?

ależ Nic najdroższa . Myślę tak sobie czy ten wspaniały maluszek nie jest do mnie podobny.