Krzysztof Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Mam pytanie czy ktos ma rysunek kanału Stacji Kontroli Pojazdów Podstawowej? Bardzo proszę o pomoc . Cytuj
berecik Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Dużo cennych informacji i fotek na stronie Unimetalu (np dział:Porady budowlane) http://www.info.unimetal.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=41 Cytuj
markes30 Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 W pliku załącznika masz rysunek kanału i rozmieszczonych urządzen SKP podstawowej. Rysunek jest zrobiony w programie AUTOCAD. Mam jescze przekroje jak potrzebujesz to daj znać? [ Dodano: 17-02-2006, 08:39 ] i fotek na stronie Unimetalu Widzieliście ten telefon w kanale ciekawe po co??? schemat SKP.rar Cytuj
wiesław Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 telefon w kanale to bardzo przydatne urządzenie , nie nabiegasz się tak przez zmiane , a u mnie dzwoni bardzo często wiec mam taki bezprzewodowy Cytuj
Krzysztof Napisano 20 Luty 2006 Autor Napisano 20 Luty 2006 Dziekuje w imieniu kolegi bo to dla niego .Punkty odpowiednio przyznalem narka Cytuj
Darek :-) Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Tak szukałem i przy okazji znalazłem, może się przyda http://www.info.unimetal.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=42 Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Ja szukałem i nie znalazłem. Widocznie źle szukałem ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Rekomendowane odpowiedzi