kurant2000 Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 Motocyklista na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek8340 Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 chciałoby sie napisać Diagnosta na wakacjach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 Eeee - Diagnosta by nie był tak obładowany - pieczątki w kieszeń i jazda w Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 4 Sierpień 2019 Share Napisano 4 Sierpień 2019 jeżeli już, to nie Diagnosta tylko diagnosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_van_mik Napisano 5 Sierpień 2019 Share Napisano 5 Sierpień 2019 lepsza przyczepność będzie na drodze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol3212 Napisano 25 Październik 2019 Share Napisano 25 Październik 2019 Ja ostatnio motocyklem byłem na wakacjach w Austrii. dopiero teraz przyszedł mi mandat za prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leski66 Napisano 10 Grudzień 2019 Share Napisano 10 Grudzień 2019 Czy na wakacjach ? Tego nie wiem : https://www.wiocha.pl/1604127,Co-widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 12 Maj 2023 Share Napisano 12 Maj 2023 Jak rozpoznać wesołego motocyklistę Bo ma muchy w (na) zębach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojteczek Napisano 12 Maj 2023 Share Napisano 12 Maj 2023 A kierowcę wesołego autobusu po motocyklistach na zderzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi