raxi109 Napisano 4 Luty 2020 Napisano 4 Luty 2020 Witam, mam pytanie dotyczące pierwszej pracy jako diagnosta. 1. Jak to jest z logowaniem do patronatu? (jak się zarejestrować i utworzyć własny profil) 2. W jaki sposób mogę się zarejestrować jako diagnosta do cepiku? (j.w) 3. Jeżeli chcę się zatrudnić jako diagnosta to pierwsze się jedzie do urzędu jakiś wzór podpisu zlożyć i nie wiem o co z tym chodzi, mógłby mi to ktoś wytłumaczyć i jakie są następujące kroki? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
raxi109 Napisano 4 Luty 2020 Autor Napisano 4 Luty 2020 2 minuty temu, cezary napisał: Ale Ty już jesteś zatrudniony w skp? Nie. Chciałem się dowiedzieć jak to wszystko wygląda. (niedługo bedę chciał podjąć prace w skp) Cytuj
cezary Napisano 4 Luty 2020 Napisano 4 Luty 2020 (edytowane) No to dopiero jak zaczniesz pracować na skp staniesz się uprawnionym diagnostą, to wtedy wszystko o co pytałeś się spełni z mocy prawa, teraz nie da rady. P.S. i jeszcze rada, nie cytuj ostatniego posta w całości bo będzie kara.? Edytowane 4 Luty 2020 przez cezary Cytuj
raxi109 Napisano 4 Luty 2020 Autor Napisano 4 Luty 2020 A czy mógłbyś chociaż napisać jak to wygląda? Kto to wszystko załatwia? Czy mam gdzieś chodzić czy po prostu przyszły szef to wszystko ogarnia? Cytuj
cezary Napisano 4 Luty 2020 Napisano 4 Luty 2020 Ty złożysz pracodawcy wymagane dokumenty a On jak będzie chciał Cię zatrudnić wszystko ogarnie. ? Cytuj
raxi109 Napisano 4 Luty 2020 Autor Napisano 4 Luty 2020 Dzięki za wyczerpująca odpowiedź. Temat do zamknięcia. Cytuj
tobiasztj Napisano 5 Luty 2020 Napisano 5 Luty 2020 1- udajesz się z dokumentami do starosty aby nadał ci uprawnienia, numer diagnosty itp. 2- szukasz pracy. 3- podpisujesz umowę. 4- pracodawca musi cię zgłosić do swojego urzędu. 5- wyrobienie pieczątek i dodanie twojego profilu do programu. Zazwyczaj robi to pracodawca. W patronacie musi to zrobić administrator. 6- zarabiasz hajs. Cytuj
leski66 Napisano 5 Luty 2020 Napisano 5 Luty 2020 5 minut temu, tobiasztj napisał: 6- zarabiasz hajs. ( na sól i chleb starczy ? - no chyba , że " starczy " to wygląd ) Tak jakoś ten 6 punkt mnie rozbawił. Cytuj
Rafi90 Napisano 5 Luty 2020 Napisano 5 Luty 2020 12 minut temu, leski66 napisał: ten 6 punkt mnie rozbawił. Nie śmiej się. Pocztowcy zarabiają, i to niektórzy bardzo dobrze ? Cytuj
Jacdiag Napisano 5 Luty 2020 Napisano 5 Luty 2020 Ale zobacz jaką mają ofertę . Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
sebeklca Napisano 5 Luty 2020 Napisano 5 Luty 2020 (edytowane) Panowie z całym szacunkiem, sam wiem jakie są realia, ale znam diagnostów którzy mają po 6-7 tyś na rękę za uczciwą pracę bez wałków. Chodzi tylko o ruch i godziny pracy. Edytowane 5 Luty 2020 przez sebeklca Cytuj
Paprock Napisano 5 Luty 2020 Napisano 5 Luty 2020 7 godzin temu, tobiasztj napisał: 1- udajesz się z dokumentami do starosty aby nadał ci uprawnienia, numer diagnosty itp. Ciekawe, czy @raxi109 egzaminy pozaliczał. Cytuj
Mecher Napisano 5 Luty 2020 Napisano 5 Luty 2020 (edytowane) Nie dziwne więc, że po takiej ofercie poczty, w Krakowie gość najarany w piżamie chodził i z porożem renifera Edytowane 5 Luty 2020 przez Mecher Cytuj
raxi109 Napisano 5 Luty 2020 Autor Napisano 5 Luty 2020 1 godzinę temu, Paprock napisał: Ciekawe, czy @raxi109 egzaminy pozaliczał. Zaliczone 2 lata temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi