cezary Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Zwracam się z prośbą do szefostwa tego szacownego forum o powołanie (chociażby zaproponowanie Mu) Kolegi Paprocka na moderatora, który dbałby o niezaśmiecanie forum poprzez wielokrotne powielanie tych samych tematów w nowych pozycjach, nikt inny jak On nie potrafi tak szybko i trafnie pokazywać innym, że coś o co pytają już tu jest. p.s. z premedytacją napisałem o Nim bez wyróżnika, żeby zbyt szybko tego nie zauważył i nie próbował się z ewentualnej funkcji wymigać, a że jest skromny to może nie być zainteresowany funkcją. Cytuj
yogi1984 Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Z całą odpowiedzialnością słów i czynów w.w. kandydaturę popieram i do prośby @cezary-ego sie przyłączam?. Cytuj
Paprock Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Moderatorów dostatek zaiste. Bardziej o brak czasu chodzi. Poza tym odmawiam! Lepszym rozwiązaniem będzie analizowanie nowych wątków przez moderatorów zanim trafią na forum! Cytuj
leski66 Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Godzinę temu, cezary napisał: Kolegi Paprocka na moderatora, Trzy razy na Tak " co nie " Godzinę temu, Paprock napisał: Poza tym odmawiam! Zapewne czas się znajdzie, a odmawiać nie " wypada ". Cytuj
darkdog Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Godzinę temu, leski66 napisał: Zapewne czas się znajdzie, a odmawiać nie " wypada ". Popieram kandydaturę Paprocka no nie wypada Cytuj
IVVO Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Też popieram alle .......... po pierwsze - kto zrozumie jego styl pisania a po następne - wyrżnie połowę fora a młodzież z banami będzie na okrągło ? 1 Cytuj
IVVO Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 (edytowane) Paproczku - sam wiesz iż czasami trzeba Twój post przepościć przez translatora Google alb się kapnąć o co kaman - ale popieram Twoją kandydaturę dwoma łapkami - a czasami jakiś sku..... jest potrzebny aby ogarnąć tą bandę Szczególnie jak zaczynają się drapać To starości też chyba trzeba będzie kilka banów zapodać (terminowych) za nie respektowanie Edytowane 6 Luty 2020 przez Jacdiag cytat całego poprzedniego posta Cytuj
cezary Napisano 6 Luty 2020 Autor Napisano 6 Luty 2020 13 minut temu, Paprock napisał: Radzę dobrze się wczytać co IVVO napisał! Prawdę, cała prawdę................. i TYLKO PRAWDĘ, Niech się stanie i zagości tu już na stałe porządek tematyczny, słowotwórczy i ortograficzny. VIVAT PAPROCK. !!!!!!!! Cytuj
leski66 Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 O ! Nie, nie ..... nie ! Tak łatwo się Kolega nie wymiga ( klamka zapadła co do Kandydata ). ( Oby " Góra " przychylna była ) 23 minuty temu, cezary napisał: Niech się stanie i zagości tu już na stałe porządek tematyczny, słowotwórczy i ortograficzny. Jestem za. Cytuj
blakop Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Dlaczego tak źle życzycie Paprockowi? Tylko dlatego, że jest z innej planety i pisze w niezrozumiały sposób?? Odrobina tolerancji!!! A piszę to, ponieważ wiadomo, że z wyjątkiem Jacdiaga każdy kto był moderatorem tego forum... zniknął bez śladu... Pszypadek? Nie sondze… Cytuj
darkdog Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 30 minut temu, blakop napisał: z wyjątkiem Jacdiaga każdy kto był moderatorem tego forum... zniknął bez śladu... Pszypadek? Nie sondze… a tak w ogóle to gdzie zapodział się Psuj Cytuj
cezary Napisano 6 Luty 2020 Autor Napisano 6 Luty 2020 (edytowane) 2 godziny temu, blakop napisał: jest z innej planety I dlatego jest "twardy nie miękki", podoła wyzwaniu bo to Wojownik z krwi i kości. ⚔️ No i co widzę w innym temacie zamkniętym 50 min temu, miałby narzędzie?to @Jacdiag by nieco odpoczął. Edytowane 6 Luty 2020 przez cezary Cytuj
leski66 Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 A mi tam styl pisania Kolegi @Paprock-a odpowiada, powiem więcej właśnie przez ten styl zacząłem " kapować/kumać różne kwestie " - ( może i ja też jestem z innej ....... ) Jeżeli jest taka możliwość moje zdanie jest 3xTak dla Kandydata. " co nie " 3-mam kciuki 1 Cytuj
Jacdiag Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Ktoś umie obsługiwać photoshopa vel paint-a Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Jacdiag Napisano 6 Luty 2020 Napisano 6 Luty 2020 Ale uważajcie bo jak dojdzie do skutku to ... od 0:53 , Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
wrc69 Napisano 7 Luty 2020 Napisano 7 Luty 2020 Jakie uważajcie? Dzik vs Predator... Może być gorzej? Widzieliście jak Kolegę spuścił po brzytwie? Nadaje się. Cytuj
Jacdiag Napisano 7 Luty 2020 Napisano 7 Luty 2020 6 godzin temu, wrc69 napisał: Dzik vs Predator... To nie jest uśmiech predatora 22 godziny temu, darkdog napisał: gdzie zapodział się Psuj jest ciągle w tym samym miejscu 1 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
leski66 Napisano 24 Czerwiec 2020 Napisano 24 Czerwiec 2020 W dniu 6.02.2020 o 22:32, Jacdiag napisał: Ale uważajcie bo jak dojdzie do skutku to https://www.youtube.com/watch?v=fP-IzXYLfb0&feature=youtu.be ... od 0:53 Już " wizerunkowo " jest postęp : Kolega bardzo,.... bardzo malutkimi kroczkami : ( misiaczki ), idzie w dobrą stronę ( jest na dobrym kursie i ścieżce ). Ps od tamtej pory kciuków nie puściłem ( ciągle je 3 - mam ). Cytuj
Jacdiag Napisano 4 Czerwiec 2021 Napisano 4 Czerwiec 2021 Wakat obsadzony, a tu nic, żadnych fajerwerków i wiwatów ... Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi