cezary Napisano 4 Czerwiec 2021 Autor Napisano 4 Czerwiec 2021 19 minut temu, Jacdiag napisał: żadnych fajerwerków i wiwatów No jakoś cicho o tym było, jest...., ale jak już rzuciłeś info, to życzę nowemu modowi w osobie Kolegi @IVVO wytrwałości oraz twardego i uczciwego postępowania ze "śmieciarzami" vel "trollami" forumowymi. Powodzenia. Cytuj
Jacdiag Napisano 4 Czerwiec 2021 Napisano 4 Czerwiec 2021 Godzinę temu, cezary napisał: No jakoś cicho o tym ... z czasem się rozkręci Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Mecher Napisano 4 Czerwiec 2021 Napisano 4 Czerwiec 2021 Gdybyś nie napisał, to ciekawe kiedy bym się zorientował, że jest nowy Mod. Da sobie radę, gratuluję @IVVO Cytuj
leski66 Napisano 5 Czerwiec 2021 Napisano 5 Czerwiec 2021 10 godzin temu, Jacdiag napisał: żadnych fajerwerków(...) No jak nie : Gratulacje Kolego @IVVO ! Cytuj
cezary Napisano 21 Grudzień 2023 Autor Napisano 21 Grudzień 2023 POWRACAM DO POWYŻSZEGO TEMATU ! Nowe miotły w kraju, to może i tutaj. PAPROCK na moda. Chociażby w wersji uproszczonej - natychmiastowe kasowanie śmieciowych tematów. 1 Cytuj
Paprock Napisano 21 Grudzień 2023 Napisano 21 Grudzień 2023 Cezary, daj se na luz, bo ja się do tego nie nadaję. U mnie zero tolerancji, wyrozumiałości... Przecież ja bym kasował wszystkie posty i łoił bana za banem, a chyba nie na tym rzecz polega. Gdybym miał predyspozycje, to już dawno łapałbym tę fuchę. 3 godziny temu, cezary napisał: Chociażby w wersji uproszczonej - natychmiastowe kasowanie śmieciowych tematów. Sami zgłaszajcie do usunięcia dziwne treści. Za wiele do tego nie potrzeba. Klikasz, że temat, wątek powielony, zdublowany i w mig go nie ma. Cytuj
cezary Napisano 22 Grudzień 2023 Autor Napisano 22 Grudzień 2023 19 godzin temu, Paprock napisał: Przecież ja bym kasował wszystkie posty i łoił bana za banem, a chyba nie na tym rzecz polega. A może właśnie tego potrzeba ! Mamy modów Jacdiag-a i IVVO - w/g mnie tolerancyjnych, do tego byłby ostry Paprock, mielibyśmy pełnię charakterów, no tzw. dobry, wyrozumiały policjant i groźny bezkompromisowy policjant. P.S. Możesz na próbę sprawdzić, powiedzmy 1 m-c. Jak nie wypali nie poruszę tego tematu więcej. Cytuj
Jacdiag Napisano 23 Maj Napisano 23 Maj W dniu 21.12.2023 o 13:18, cezary napisał: Nowe miotły w kraju, to może i tutaj. I oto jest 1 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi