Darek :-) Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Nie przypominam bo każdy o tym święcie pamięta, tylko ciekawe co im kupicie na prezent? Ciekawe jakie macie pomysły dla swoich pań Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Pewnych rzeczy na forum nie wolno pisać .... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Psuj Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Jak co roku kupię dla każdej pani która zasłużyła po różyczce (kolor dowolny oprócz czerwonego - ta jest dla żonki) Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
berecik Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Ceń te dziewczyny bo ja mam jeszcze 4 braci i 11 bratanków a dziewczyn(poza bratowymi i żoną) nie widać Cytuj
08/15 Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 I po święcie Darek. No coś ty! Właśnie nadchodzi pora "wręczania" prezentów i sprawiania radości....eee...ten...tego... Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Czyli bara, bara Pozostawiłbyś troszkę niedopowiedzeń, troszkę romantyzmu ... Długa gra wstępna, płatki róż rozsypane na pachnącym ciele, muskanie delikatnym ruchami warg, gorącym oddechem ... Nie rób obciachu - to romantyzm, to coś więcej niż bara, bara. Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Norbert Jezierski Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 Naczytał nam się Szefuncio naczytał I Ty, Krajanie, przeciwko mnie ? Ps. Pogadamy, podagamy, może czegoś Cię nauczę Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
berecik Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 No nie poznaje kolegów ! Goooooooorące to toarzystwo ! Cytuj
markes30 Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla naszych forumowych pań. Cytuj
zjc Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla naszych forumowych pań. również przyłączam się do życzeń Cytuj
Jacdiag Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 I kobieta ,i kwiat Mają dni swoje. Nie mają lat. Jan Sztaudynger Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Janusz1971 Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 Ja również dołączam się do życzeń i dorzucam tradycyjne goździki Cytuj
grzegorz70 Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 Wszystkiego naj... naj... naj... dłuższego Cytuj
Olga Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 Dziękuję ! Ach! ...tyle życzeń...tyle pięknych kwiatów... i jak nie lubić tego dnia Cytuj
JANUSZ60 Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 i jak nie lubić tego dnia i tych chłopaków ,,, również wszystkiego naj ,,, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi