Paprock Napisano 28 Marzec 2020 Napisano 28 Marzec 2020 Było. Nie chwyciło: https://forum.norcom.pl/index.php?/topic/15338-brak-zaświadczenia-z-policji/&do=findComment&comment=288427 Cytuj
Jacdiag Napisano 28 Marzec 2020 Napisano 28 Marzec 2020 13 minut wyrwane z życiorysu - toż lepiej popatrzeć na "bugs bunny" 9 minut temu, Paprock napisał: Było. i ktoś się tam pod tym podpisał ... Cytat Michal Cz 1 miesiąc temu Kiedyś tylko rodzina wiedziała że jest debilem Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Qnick Napisano 30 Marzec 2020 Napisano 30 Marzec 2020 Z tego co widzę gość miał otwarte drzwi (przycisk w drzwiach) to po półtorej minuty oglądania tego filmu i daniu mu kilku konkretnych poleceń bym chyba już go wyciągnął przez te drzwi. Ja to bym nie mógł pracować w Policji i rozmawiać z takimi typami bo by mnie zaraz poniosło i wyszarpał bym typa przez drzwi i pewnie by mnie wyrzucili za nieuzasadnione użycie siły Cytuj
Wacek Napisano 30 Marzec 2020 Autor Napisano 30 Marzec 2020 57 minut temu, Qnick napisał: wyciągnął przez te drzwi i skierował na przymusowe leczenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi