Bor Napisano 6 Kwiecień 2020 Napisano 6 Kwiecień 2020 Mam "B" i SUV 4x4 masa auta1517kg Jaką przyczepę mogę używać a tym autem. Jednosiową Jednosiową z hamulcem elektrycznym dwuosiową dwuosiową z hamulcem elektrycznym (na jedną lub obie osie) Czy w kraju mogę kupić przyczepę z hamulcami elektrycznymi ?(regulator do hamulców elektryczmnych mam ponad 25 lat) Kto sprzedaje ? Informacje jakie są na stronach sprzedawców przyczep są idiotyczne. np. przyczepa dwuosiowa - ładunek dopuszczaly 400kg. Wymiary 263x119cm. To co mam wozić pierze?! Czy oprócz tych są jeszcze inne idiotyzmy? Cytuj
Jacdiag Napisano 6 Kwiecień 2020 Napisano 6 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Bor napisał: Mam "B" i SUV 4x4 masa auta1517kg Jaką przyczepę mogę używać a tym autem. Skoro masz SUV-a - to do tego jest DR, a w nim rubryki podpisane O1 i O2 Zobacz co tam wydrukowane i po problemie Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
IVVO Napisano 6 Kwiecień 2020 Napisano 6 Kwiecień 2020 4250 przy założeniu F.1 pojazdu 3500kg z przyczepą lekką - ale to jest wyjątek - na B - DMC zestawu 3500KG Cytuj
Rafi90 Napisano 6 Kwiecień 2020 Napisano 6 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Jacdiag napisał: Zobacz co tam wydrukowane i po problemie Dobrze byłoby jeszcze sprawdzić co na tabliczce od haka jest, bo miałem już sytuację że przyczepa z hamulcem w DR 2000kg a z tabliczki wychodzi 1200. Już przepisy przepisami ale żeby jej nie zgubić razem z hakiem... Cytuj
IVVO Napisano 6 Kwiecień 2020 Napisano 6 Kwiecień 2020 4 minuty temu, Rafi90 napisał: a z tabliczki wychodz Z jakiej tabliczki Cytuj
Mecher Napisano 6 Kwiecień 2020 Napisano 6 Kwiecień 2020 (edytowane) Godzinę temu, Rafi90 napisał: Dobrze byłoby jeszcze sprawdzić co na tabliczce od haka jest ... Dla niego to idiotyzmy przecieź. Odczytując z TZ haka dane, to i tak nie będzie wiedział jak przeliczyć. Patrząc po danych jakie podał. 8 godzin temu, Bor napisał: To co mam wozić pierze?! Może ten regulator co 25 lat posiadasz ? odpowiedz jak najbardziej wpisuje się w konwencje 8 godzin temu, Bor napisał: Czy oprócz tych są jeszcze inne idiotyzmy? I czy żółte seicenta też jako suv-y wychodziły ? Edytowane 6 Kwiecień 2020 przez Mecher Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 6 Kwiecień 2020 Napisano 6 Kwiecień 2020 9 godzin temu, Bor napisał: Mam "B" i SUV 4x4 masa auta1517kg Jaką przyczepę mogę używać a tym autem. Dzień Dobry! Witaj na forum. 9 godzin temu, Bor napisał: Czy oprócz tych są jeszcze inne idiotyzmy? Dobre wychowanie nie jest idiotyzmem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi