Skocz do zawartości

Zwierzęta na SKP.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem dziś takiego klienta na badaniu hamulców. Sam wszedł na ścieżkę i uciekł przed uiszczeniem opłaty. Jak się odnieść do takiego zachowania? 🤣

IMG_20200429_084532.jpg

IMG_20200429_084535.jpg

• Haha 2
Napisano

Na drugiej fotce postawa jak i ogonek " mówią same za siebie " :silent: .... , myślę, że jutro na Twojej SKP zapaszek może być " przedni " ;-)

Ogólnie " wiewiór " cieszy oko.

Napisano (edytowane)

Stacja jest "przejazdowa", a zdjęcia robiłem rano więc się wywietrzyło. Rok temu odwiedziła mnie modliszka. 

IMG_20190731_091231.jpg

Edytowane przez Wnuczek
Dodałem zdjęcie.
Napisano

Miałem takiego gościa

41558694.jpg

Cytat

wikipedia

Cytat

Ma ciało długości 30–40 mm. Może podnieść ciężary 380 razy większe od niego.

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano
6 godzin temu, Jacdiag napisał:

Może podnieść ciężary 380 razy większe od niego.

Pewnie wynosił klucze ;-)

Napisano

do mnie kiedyś wleciał gołąb - nie zauważyłem go i poszedłem na urlop 20 dni - stacja zamknięta, po powrocie z urlopu czuję, że coś śmierdzi ,wszyscy mówili , że to z kanalizy a okazało się, że to już padlina leżała pod przyrządem GTO Truck 

11 godzin temu, Wnuczek napisał:

Miałem dziś takiego klienta

a może to kontrola? ale foto piękne.

Napisano

Przed zimą - mycha zrobiła sobie domek w kompie - najpierw zjadła wnętrze głośników a następnie  gniazdko na płycie głównej kompa - nie było toalety w tej chatce więc siurała sobie na pamięć RAM - płyta nie wydychała tego 

Napisano

Do mnie na stację przychodzi taki bury kotek ( Pan pieczątka :D ) 
Robi obchód dookoła kanału i idzie sobie dalej, chyba muszę go czymś poczęstować żeby się oswoił  :P 

• 3 weeks later...
Napisano (edytowane)

Dziś po naśmiewaniu się z "niebieskiego" przydzielono mi ochroniarza, jak widać trochę znudzony

20200521_105247.jpg

Edytowane przez Mecher
Napisano
51 minut temu, Mecher napisał:

(...) przydzielono mi ochroniarza, jak widać trochę znudzony.

No...no . To tylko tak się wydaje : że znudzony. ( uszy strzyże - " to jest na służbie " ) :P

• 5 months later...
Napisano

Zagraj w " totka ", bo podobno te salamandry przynoszą szczęście !  :smile:

• 9 months later...