Demart Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 https://spidersweb.pl/autoblog/podrobiona-pieczatka-badania-technicznego-w-dowodzie-rejestracyjnym-co-robic/?fbclid=IwAR35WXoa78yxPMHzYSExrdpuv7C_-AcD-L73gdMvKge21ntyAjjAALKM4_g Cytuj
leski66 Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 A w komentarzach : Cytat Z drugiej strony ta pieczatka jest tak samo wiarygodna jak przeglądy techniczne w niektórych stacjach diagnostycznych. Ale pod spodem już lepiej : Cytat (...) ale ostatnio zauważyłem poprawę w podejściu stacji diagnostycznych. Cytuj
Andrzej89 Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 (edytowane) @leski66 (nawiązuję do komentarzy) To dlaczego ludzie się rzucają jak negatyw chcemy dać, wielkie oburzenie, a później piszą takie dzyndzyboły kim to my nie jesteśmy. Bo się czepiamy itp. Przestańcie "no podbij pan", "przymknij pan oko" to przegląd będzie "wiarygodny" u każdego. Niech zaczną brać odpowiedzialność za swoje samochody a nie a panie trzeba ponownie jechać, trzeba płacić znowu czy dopiero co to wymieniałem. Z takim podejściem właścicieli pojazdów nic nie zdziałamy i nic się nie zmieni. Najlepsze jak przyjedzie klient z dziurami w samochodzie, odjedzie z N i za parę dni P na innej mimo widniejących w cepie usterek, ale niech dalej tak co niektórzy klepią to może w końcu wyłapią tych co dziurawce na drogę dopuszczają. No kurczę nóż się mi w kieszeni otworzył... Edytowane 11 Maj 2020 przez Andrzej89 Cytuj
leski66 Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 6 minut temu, Andrzej89 napisał: To dlaczego ludzie się rzucają jak negatyw chcemy dać (...) Tego nie wiem i mało mnie to obchodzi, jak pojazd " zasługuje na wynik N " to taki u mnie zapada i koniec kropka. Czasami " zobrazuję " klientowi sytuację całości, a że się ciska ..... - narwańców nie brakuje. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że : 13 minut temu, Andrzej89 napisał: (...)za parę dni P na innej mimo widniejących w cepie usterek Wątpię w to, że naprawiony.... Eh.... szkoda nerwów. 1 Cytuj
jast Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 I do tego pomylił rubryki, bo w miejscu na Termin następnego badania wpisał datę wykonania 2019, a na dole ważność 2020r. Profesjonalista. Cytuj
Jacdiag Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 2019 XI 02 to była sobota - ktoś chyba nie miał długiego weekendu, a termin ustalony na dzień do tyłu 1 XI czyli dzień z czerwoną kartką Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
michal_k Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 Widziałem podobny "wpis" w DR samochodu, który był używany za granicą. Może inne kraje to "akceptują" Cytuj
Mecher Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 Też zrobię sobie taką pieczątkę z złotówki, choć może lepsza by była 50-cio groszówka ? Cytuj
leski66 Napisano 11 Maj 2020 Napisano 11 Maj 2020 36 minut temu, Mecher napisał: ( ... )może lepsza by była 50-cio groszówka od 3:16 mowa jest o 50 groszówce ( nawet orzeł w tą samą stronę patrzy ). Ogólnie , to odcinek udany : https://www.youtube.com/watch?v=yic0w0wViLg Ps ten co w DR rzeźbił " bankowo " go oglądał . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi