Sidek Napisano 20 Lipiec 2020 Napisano 20 Lipiec 2020 (edytowane) Witam. Mam taki problem: jak pytam cepik o pojazd to mi normalnie wyszukuje i znajduję, a jak pytam drugi raz (nieważne czy to samo auto czy inne) to mi wyskakuje coś takiego: + Jak uruchomię ponownie program to znów mogę raz zapytać. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Edytowane 20 Lipiec 2020 przez Sidek Cytuj
danielg539 Napisano 20 Lipiec 2020 Napisano 20 Lipiec 2020 Rozwiązanie jest proste. Trzeba przestawić zegar w kompie trochę do tyłu (np. o 1 minutę) i problem zniknie. Cytuj
laptop Napisano 30 Lipiec 2020 Napisano 30 Lipiec 2020 W dniu 20.07.2020 o 14:20, Sidek napisał: Mam taki problem Dla win 10 (w naszym przypadku) nie ma już wsparcia dla automatycznego ustawienia zegara. Cyklicznie pojawia się u nas ten komunikat. Kasa fiskalna jest połączona z netem i wyświetla dokładny czas, więc przestawiamy ręcznie w komputerze. Chyba, że macie jakieś inne rozwiązanie to chętnie je poznam Cytuj
Sidek Napisano 5 Sierpień 2020 Autor Napisano 5 Sierpień 2020 Pomogło cofnięcie czasu o 1 minute (o dziwo o 2 już nie), i wyłącznie automatycznej synchronizacji można też podobno zmienić serwer synchronizacji, ale u nas to nie zadziałało. Cytuj
danielg539 Napisano 6 Sierpień 2020 Napisano 6 Sierpień 2020 18 godzin temu, Sidek napisał: można też podobno zmienić serwer synchronizacji, Gdyby MI podało z jakiego serwera synchronizacji korzysta to by można wybrać ten właściwy i pewnie usługa działała by właściwie. 18 godzin temu, Sidek napisał: Pomogło cofnięcie czasu o 1 minute (o dziwo o 2 już nie) Czyli najwyraźniej system ma zabezpieczenie w przypadku daty przyszłej i przeszłej i pewnie jest jakaś tolerancja czasu,której przekroczenie generuje błąd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi