Skocz do zawartości

Błąd w aktualizacji program nie odpala :(


Rekomendowane odpowiedzi

Robiłem aktualizację programu do wersji 11.5 i wyskoczył mi jakiś błąd a problem polega na tym że Stacja przestała się uruchamiać jest późno do nikogo się nie dodzwonię a jutro rano zmiennik też nie zacznie od 7

Błąd jest taki :

"Wystąpił błąd podczas wykonywania poprawki nr 1023

The specified path was not found.

Zostanie przywrócony poprzedni plik wykonywalny StacjaSQL.exe"

I nic się nie dzieje nie przywraca się nic, jak nacisnę OK to okienko ginie i koniec :(

HELP może ktoś coś doradzi tak późną porą a jak nie to zostanie tel. do przyjaciela jutro po 8.

 

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie wiem jak to działa w Stacji ale jak mi kiedyś Patronat tak wyrzuciło to zwyczajnie znalazłem wcześniejszą wersję zapisaną na dysku i z niej startowałem.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
11 minut temu, yogi1984 napisał:

Nie wiem jak to działa w Stacji ale jak mi kiedyś Patronat tak wyrzuciło to zwyczajnie znalazłem wcześniejszą wersję zapisaną na dysku i z niej startowałem.

Temat zostaje do jutra kolega będzie dzwonił do Norcomu dziś przeżyłem jakoś do końca dnia (nie było przeglądu żadnego :) )

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
14 minut temu, Qnick napisał:

nie było przeglądu żadnego

To więcej czasu było na utrzymanie czystości. :P - emotka mówi, że to taki mały żarcik

Wracając do " odpalania programu stacyjnego ", ja szukałbym tego ( pliczku )

2 godziny temu, Qnick napisał:

StacjaSQL.exe"

we wnętrzu zainstalowanego programu i stamtąd go odpalił ( zapewne pliczek ten będzie miał ikonkę StacjaSQL )

:smile:

Edytowane przez leski66
literówka
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
2 minuty temu, leski66 napisał:

we wnętrzu zainstalowanego programu i stamtąd go odpalił ( zapewne pliczek ten będzie miał ikonkę StacjaSQL )

Szukałem, znalazłem, odpalałem, nie pomogło niestety :) dalej to samo :(

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
2 godziny temu, Qnick napisał:

The specified path was not found.

Mi to wygląda bardziej na to że program nie pobrał sobie tej poprawki do siebie a szuka jej przy uruchamianiu i nie znajduje dlatego wyrzuca błąd ale dlaczego skoro napotyka problem sam nie wraca do poprzedniej wersji to mnie dziwi. Jutro zmiennik zadzwoni i myślę że ogarną to razem z ekipą Norcomu.

 

4 minuty temu, leski66 napisał:

A próbowałeś odpalić program po wyłączeniu ( " programu wirusowego i zapory ogniowej " )

One raczej nie mają nic z tym wspólnego.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Cytat

Nie znaleziono określonej ścieżki

Czasami właśnie programy " zabezpieczające " przejmują kontrolę ( bez powiadamiania użytkownika ) nad pewnymi składnikami programów, których jak u Ciebie nie można odpalić. Ja osobiście mam dodany wyjątek, bo " warszawski program stacyjny " jak wszedł CEP 2 też mi nie odpalał. :smile:

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
8 godzin temu, jarek1 napisał:

badania pierwsze wyświetlają się głupoty że auto po wyżej 15 lat

To jest ustawienie CEP-a.

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.