vaandee Napisano 19 Listopad 2020 Napisano 19 Listopad 2020 8 minut temu, Krispol napisał: Zdjęcie będzie musiało być wykonane na stacji kontroli pojazdów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przyjedzie raz na stacje albo przyprowadzi pojazd na lawecie a z racji archiwizacji 5 letniej będzie miał fotke już na 5 lat do przodu nie głupi zapis. Cytuj
Czolgista Napisano 19 Listopad 2020 Napisano 19 Listopad 2020 26 minut temu, Andrzej89 napisał: znajdą na nie sposób jak to zawsze u nas jest, Polak zawsze coś wykombinuje. Prowadzący kursy Photoshopa już zacierają ręce. Pocztowcy przez 30 min. będą retuszować zdjęcia i na pojazd już na pewno nikt nie spojrzy 3 godziny temu, markes30 napisał: Uciekinierzy z służb na 3 literki już czekają na tą pracę. Co to w ogóle za teorie spiskowe? Jak ja byłem na kursie dla diagnostów to była nas chyba 8, teraz grupy muszą mieć po 20-30 osób, żeby w tak krótkim czasie te 148 bezpieczników przygotować na nową posadkę od 1 stycznia. A w ogóle to ta cała pandemia i zdalne nauczanie, w tym kursy, są właśnie po to żeby nikt nie nabrał podejrzeń, że grupy adeptów do uprawnień diagnostów są tak licznie. Tak mówili na filmie z żółtymi napisami, a i żółte Seicento gdzieś w tle też przemknęło... Cytuj
DARIO64 Napisano 19 Listopad 2020 Napisano 19 Listopad 2020 2 godziny temu, Czolgista napisał: Pocztowcy przez 30 min. będą retuszować zdjęcia I wyjdzie jak z renowacją zabytków z których internet się śmieje. 2 godziny temu, Czolgista napisał: żółte Seicento Stoi na "Gałkach" pod 13 . Cytuj
Constr Napisano 16 Marzec 2021 Napisano 16 Marzec 2021 Jeśli ktoś myśli że na podstawie fotek wyglądu zewnętrznego pojazdu jest w stanie określić stan rzeczywisty zespołów i podzespołów pojazdu to głęboko się myli ,to tak jak wróżenie z fusów . Totalny bezsens ! Ja mam na stacji od kilku lat pełny monitoring , w każdej chwili można podglądnąć co było na badaniu i jaki był tok badania i jakie czynności przeprowadzono ,przy odrobinie dociekliwości można zobaczyć wskazania przyrządów . Jak wspomniałem , robimy z kolegami tak od lat , staramy się być rzetelni ,i śpimy spokojnie .Pozdrawiam 1 Cytuj
Bartek24 Napisano 16 Marzec 2021 Napisano 16 Marzec 2021 Zdjęcia mają na celu głównie potwierdzenie obecności auta na badaniu technicznym. Będą one przechowywane długi okres czasu i wyrywkowo sprawdzane. Monitoring ok ale nagrania z niego są przechowywane bardzo krótko. Taki był chyba zamyśł wprowadzenia zdjęć. Cytuj
Paprock Napisano 16 Marzec 2021 Napisano 16 Marzec 2021 25 minut temu, Constr napisał: Jeśli ktoś myśli że na podstawie fotek wyglądu zewnętrznego pojazdu jest w stanie określić stan rzeczywisty zespołów i podzespołów pojazdu to głęboko się myli ,to tak jak wróżenie z fusów . Totalny bezsens ! Tam sobie "totalny bezsens" pooglądaj: 👉 https://forum.norcom.pl/index.php?/topic/13278-druciarstwo-polaków/ Słyszałeś o PROGRAMIE, który te "fusy" cykane z pozycji kanału do kompa przeniesie? Wszystko w jednej chwili, wszystko w tym samym czasie co trwa badanie. Potem nie będzie głupkowatych wymówek "na przeglądzie było dobrze". Cytuj
leski66 Napisano 16 Marzec 2021 Napisano 16 Marzec 2021 28 minut temu, Paprock napisał: Słyszałeś o PROGRAMIE, który te "fusy" cykane z pozycji kanału do kompa przeniesie? Tak. Tylko zastanawiam się czy to będzie bezpłatne udogodnienie. Cytuj
Paprock Napisano 16 Marzec 2021 Napisano 16 Marzec 2021 Stać kogoś na PROGRAM, to i stać na opłaty! 👍 A nie jakieś tam bezpłatne apki! 👎 Cytuj
leski66 Napisano 16 Marzec 2021 Napisano 16 Marzec 2021 42 minuty temu, Paprock napisał: Stać kogoś na PROGRAM, to i stać na opłaty! 👍 Oby, oby... to " chciało iść " w parze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi