klf1 0 Napisano 2 Grudzień 2020 Share Napisano 2 Grudzień 2020 witam potrzebuję schemat połączeń tego pilota ponieważ spadł i się rozlutowały kabelki z tej taśmy kolorowej lub zdjęcie połączeń tego pilota głównie tej taśmy, dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iamthelaw 18 Napisano 2 Grudzień 2020 Share Napisano 2 Grudzień 2020 Nie wiem czy Ci pomoże ale zerknij:https://photos.app.goo.gl/GLzKEmdYhc5zsbReAWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klf1 0 Napisano 3 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2020 dzięki idealnie pomogło już działam bez przestoju, zdjęcia pomogły kolorek po kolorku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbitur 23 Napisano 6 Grudzień 2020 Share Napisano 6 Grudzień 2020 Po prostu - należy się 🙂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iamthelaw 18 Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 Dzięki. Może innym też się przyda, bo z tymi pilotami to wiecznie są problemy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 306 Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 A z tymi sterowanymi po kablu, to niby nie ma problemu ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iamthelaw 18 Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 No to jest właśnie pilot na kablu. Notorycznie padają przyciski albo diody LED Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 306 Napisano 7 Grudzień 2020 Share Napisano 7 Grudzień 2020 Te przełączniki to totalna porażka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekn 0 Napisano 10 Grudzień 2020 Share Napisano 10 Grudzień 2020 Te piloty to totalna porażka. Według wsop wyłączniki nie podlegają gwarancji. Psują się co dwa , trzy miesiące. Firma znalazła rozwiązanie i zaproponowali kupno innego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi