wiesław 2 Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Czy podczas badania okresowego można sprawdzić historię pojazdu w waszych SKP [czy obecnie działa strona ?] u mnie od wczoraj nic nie otwiera Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leski66 278 Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń 29 minut temu, wiesław napisał: [czy obecnie działa strona ?] Wczoraj tam " grzebałem ", a dzisiaj - teraz nie można otworzyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielg539 278 Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Mi działa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leski66 278 Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń A mi " mieli, mieli..... " i : O ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hobbystapol 0 Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń Działa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 290 Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń 2 godziny temu, leski66 napisał: A mi " mieli, mieli..... " i : I miałem dziś to samo całą dniówkę.... Nawet informatyka opierdzieliłem, że przy wgraniu nowego certyfikatu, coś spaprał, bo historiipojazdu nie chce otworzyć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leski66 278 Napisano 19 Styczeń Share Napisano 19 Styczeń * ( na chacie, gra gitara ) * działa Jutro zobaczę w pracy. -------------------- Dzisiaj w pracy " zonk " * * nie działa Sprawa wygląda tak : Zalogowałem się do sieci firmowej ( WiFi ) telefonem i też historiapl nie działa, jak w telefonie ( ustawię własnego neta - dane komórkowe ) - to działa bez problemu, wiec zrestartowałem ( modem i ruter ) - i chodzi, że aż. I można powiedzieć, że naprawiłem - ale o co chodzi z tym wszystkim nie wiem - bo nie jestem informatykiem. Może ktoś wie o co kaman w tej sprawie ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rzeczoznawca 0 Napisano 24 Styczeń Share Napisano 24 Styczeń Co kilka dni historiapojazdu.gov.pl nie działa. Nic nie grzebcie u siebie to są awarie po ich stronie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leski66 278 Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń 22 godziny temu, rzeczoznawca napisał: Nic nie grzebcie u siebie (...) Przynajmniej wypadałoby na CEPiK-owskiej stronie zaznaczyć, że jest " jakaś awaria " i historiapl jest niedostępna, a tak grzebać i dociekać trza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielg539 278 Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń Ja nie zaobserwowałem żadnych problemów z działaniem historii pojazdu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecher 290 Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń Bo to w ogóle dziwne awarie. Na kompie i telefonie nie mogłem otworzyć (strona niedostępna) a na telefonie klienta otworzyło. Takie to ustrojstwo ... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi